Tgrt Haber
23 Ocak 2022 22:31

İstanbul Valisi duyurdu: Motokurye, motosiklet ve scooter yasaklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle, trafikte seyir ve can güvenliğini sağlamak amacıyla motokuryelik ile beraber motosiklet ve elektrikli scooter kullanımının yasaklandığını duyurdu.

İstanbul Valisi duyurdu: Motokurye, motosiklet ve scooter yasaklandı
istanbul,vali,motosiklet,yasak,kar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un uyarısını yaptığı İzlanda kışı İstanbul genelinde etkili oluyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kent beyaza bürünürken ulaşımda da aksamalar meydana geliyor.

MOTOKURYE, MOTOSİKLET VE SCOOTER'A YASAK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, yeni bir duyuruya kadar trafiğin seyri ve can güvenliğini sağlayabilmek adına bazı araçların kullanımının yasaklandığını açıkladı. Buna göre; motorkuryelik, motosiklet ve elektrikli scooter kullanımına geçici süreliğine yasak getirildiğini bildirildi.

KAR YAĞIŞI 3 GÜN DAHA SÜRECEK

Hava durumuyla ilgili de paylaşım yapan Vali Yerlikaya “Meteorolojik verilere göre İstanbul’da kar yağışı 3 gün boyunca etkisini sürdürecek. Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım. Hava durumunu anlık takip eden Meteoroloji Bölge Müdürümüz Ayşe Gemici ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...