Tgrt Haber
03 Ocak 2022 13:28

Otomobil stokçuları drone kamerasına yakalandı

Tüm Türkiye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla stokçulara karşı denetimler sürerken, İstanbul Arvanutköy’de bulunan bir araç kiralama firmasının otoparkında drone ile görüntülenen onlarca sıfır otomobil dikkat çekti.

Otomobil stokçuları drone kamerasına yakalandı
İstanbul,Drone,Arnavutköy,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Döviz kurundaki yaşanan dalgalanmanın ardında bir çok otomobil firması satışlardan daha fazla kar edebilmek için ellerinde araç olmadığı gerekçesiyle müşterilerine satış yapmadı. Bu olay tüm Türkiye genelinde olmaya başlayınca gündeme bomba gibi düşmüştü.

"BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı'nın ardında Türkiye’ye döndüğünde Atatürk Havalimanı'nda stokçulara ilişki çok sert açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, "Mehmet (Muş) Bey'e söyledim, hazırlıklarınızı yapın bu müeyyideyi onları rahatsız edici bir noktaya çıkaralım. Bedelini ağır ödeyecekler. Çünkü vatandaşımıza hele hele gıdada bu tür zulmü yapanlara biz 'Buyur yoluna devam et diyemeyiz." İfadelerini kullanmıştı.

Otomobil stokçuları drone kamerasına yakalandı

ONLARCA ARAÇ DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Talimat sonrası denetimlerin arttığı bu zamanlarda İstanbul Arnavutköy’de bir araç kiralama firmasının otoparkında drone ile görüntülenen onlarca otomobil dikkat çekti.  İşletme önünde bulunan araç sayısının yaklaşık 3 katı kadar fazlalıkta aracın çayırlık alana dizildiği tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...