Tgrt Haber
23 Ekim 2021 13:34

Özbek fenomene şantaj yapan takıntılı hayran AVM'de suçüstü yakalandı

Kağıthane'de yaşayan Rukhshona Sadıkova adlı Özbek sosyal medya fenomeninin hayatı, şantaj ve tehditlerle kendisini birlikte olmaya zorlayan Özbek uyruklu takıntılı takipçisi yüzünden kabusa döndü. Sadıkova'nın AVM'de randevu verdiği takıntılı hayran, polis ekipleri tarafından randevu yerinde suçüstü yakalandı.

Özbek fenomene şantaj yapan takıntılı hayran AVM'de suçüstü yakalandı
özbek,sosyal medya fenomeni,tehdit

Sosyal medya fenomeni kadına şantaj yapan Özbek şahıs, yakayı AVM'de ele verdi. Kendisi tuzağa düşen takıntılı hayran, kadının randevu verdiği AVM'de polisler tarafından suçüstü yakalandı.

Kağıthane'de ikamet eden Özbekistan uyruklu Rukhshona Sadıkova, Özbek uyruklu takipçisi Asad N. (21) tarafından uzun süredir rahatsız edildi. Sadıkova'nın evine kadar gidip kadını takip eden ve kapısına vurup tacizde bulunan 21 yaşındaki şahıs, tacizlerine telefon üzerinden de devam ederek onu bir an olsun rahat bırakmadı.

ŞANTAJ VE TEHDİTLE BİRLİKTELİK TEKLİFİ

Takıntılı hayran Asad N.,  Sadıkova’nın arabasının camını kırıp, içinden özel bilgi ve belgeleri çalan Asad N., elinde gizli belgeler olduğunu söyleyip fenomen kadına birlikte olmak istediğini söyledi. Bu tefklifini reddetmesi durumunda elindeki belgeleri paylaşacağını söyleyen Özbek şahsın tehditlerine dayanamayan Sadıkova, polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Özbek fenomene şantaj yapan takıntılı hayran AVM'de suçüstü yakalandı
Özbek fenomen Rukhshona Sadıkova'nın arabası

POLİS AVM'DE PAKETLEDİ

İhbar üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü sırada takıntılı hayran Asad N., önceki gün fenomen Sadıkova’yı bir kez daha aradı. Bunun üzerine polis ekipleri, Sadıkova’dan şahsın randevu talebini kabul ederek buluşmasını istedi. Şahsın randevuyu kabul etmesi üzerine Sadıkova, plan çerçevesinde saat 20.30 sıralarında AVM’ye giderek arkadaşı Kamola Nabieva ile bir masaya oturdu. Yan masada müşteri gibi oturan polisler, şüpheliyi bir süre beklemeye başladı. Bir süre sonra gelen Asad N. Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Nefes kesen o anlar ise güvenlik ve cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

"BENİMLE GÖRÜŞMESİNİ İSTEDİM AMA GÖRÜŞMEDİ"

Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen şahıs, burada ifadesi alınarak sorgulandı. Asad N.’nin emniyetteki ifadesinde, “Rukhshona’yı sosyal medyadan gördüm ve ona hediye aldım. Benimle görüşmesini istedim ama görüşmedi. Ben de evinin önüne gidip aracının camını kırdım ve içerisinden ehliyetini, ruhsat ve pasaportunu alıp çıktım. Sonra polisler beni yakaladı. Ben ikamet izni aldım ve çıktım. Rukhshona ile tekrar görüşmek istedim ve AVM’ye gittim, burada da polisler tarafından yakalandım” dediği öğrenildi.

Özbek fenomene şantaj yapan takıntılı hayran AVM'de suçüstü yakalandı
Takıntılı hayran AVM'de polisler tarafından yakalandı

TAKINTILI ŞAHIS SINIR DIŞI EDİLDİ

Şahıs, “şantaj”, “tehdit”, “hakaret” ve “mala zarar verme” suçlarından adli işlemleri yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme çıkartılan Asad N. serbest bırakıldı ancak sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...