Tgrt Haber
24 May 2022 17:33 - Güncelleme : 24 May 2022 17:43

Şehit askerlerin 5'inin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada, 5 askerimiz şehit oldu. Hain saldırının ardından bir grup terörist mağarada sıkıştırıldı. Bölgede operasyonlar devam ediyor. Şehitlerimizin aynı karede yer aldığı fotoğraf ise yürek burktu.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Çatışmanın ardından bölgede bir grup terörist sığındıkları mağarada çembere alındı.
şehit,ırak
Çatışmanın ardından bölgede bir grup terörist sığındıkları mağarada çembere alındı.

Pençe Kilit operasyonunda çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı  kaynaklarından alınan bilgiye göre, çatışmanın ardından söz konusu bölgedeki operasyonlara hız verildi.

Yoğun yağış ve sis ile yer yer kum fırtınasına rağmen devam eden operasyonlar sırasında komandoların bir grup teröristi bir mağarada sıkıştırdıkları öğrenildi. Mağara çevresinde çatışmaların devam ettiği belirtildi.

BAKAN AKAR SINIRA GİTTİ

Hain saldırının ardından sınır hattına giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile temaslarına devam ettiği bildirildi.

AYNI KAREDE YER ALDILAR

Şehit askerlerin şehadet haberi ailelerine verildi. Şehit askerlerin 5'inin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu.

Fotoğrafta soldan sağa Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli, Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, Piyade Teğmen Abdulkadir Güler, Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay ve Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...