Tgrt Haber
20 Ocak 2021 13:21

Şekeri düştü, müdahale edildi, yoluna devam etti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde trafikte seyir halinde olan ve şekeri düştüğü iddia edilen otomobil sürücüsüne ilk müdahale araç içerisinde yapıldı. Sağlık ekipleri tarafından serum takılan ve tedavisi yapılan sürücü “Ben iyiyim” deyip otomobili ile yoluna devam etti.

Şekeri düştü, müdahale edildi, yoluna devam etti
şeker

Olay, Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi Dörtyol istikametine seyir halinde olan 09 RN 045 plakalı ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü iddiaya göre şekerinin düşmesi sonucu rahatsızlanarak aracını trafikte durdurdu. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yol ortasında duran araç sonrasında polis ekipleri trafik akışını sağlamaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüye müdahaleyi araç içerisinde yaptı. Sağlık ekipleri tarafından serum takılan sürücü bir süre sonra kendine geldi. Şekeri düştüğü için rahatsızlandığı öğrenilen sürücü kendine geldikten sonra “Ben iyiyim” deyip vatandaşların şaşkın bakışları arasında otomobili ile yoluna devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...