Tgrt Haber
26 May 2021 15:01

Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımızın emrinde olacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamada Süleyman Soylu'ya 'yanındayız' mesajı vermişti. Süleyman Soylu, yanındayız açıklamasında sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajı yayımladı.

Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımızın emrinde olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Süleyman Soylu

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamalarda Süleyman Soylu'ya 'yanındayız' mesajı vermişti. Süleyman Soylu, yanındayız açıklamasında sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajı yayımladı.

"EMRİNDE OLDUK, EMRİNDEYİZ, EMRİNDE OLACAĞIZ"

Süleyman Soylu, paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." ifadelerine yer verdi. Bu paylaşım sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımızın emrinde olacağız

"İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklama, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemize sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. Hedefleri İçişleri Bakanımız değil, büyük Türkiye. Suç örgütlerini getirip yargıya teslim edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...