Tgrt Haber
26 May 2021 13:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Erken seçim yapmak zorundalar" diyen ve seçim tarihini sonbahar olarak gösteren Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı
erken seçim

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda "Erken seçim yapmak zorundalar" diyerek dikkat çekti. Seçim tarihinide sonbahar olarak ifade etti. Bu sözlerin üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

"SEÇİM 2023'TE"

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Seçimin 2023'te yapılacağını defalarca tekrarlamış olmamıza rağmen, erken seçim teranesi tutturanların sufleyi nereden aldıkları açık." dedi.

"SİZE BURADAN EKMEK ÇIKMAZ"

Size burdan ekmek çıkmaz diyen Erdoğan, "Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız, hiç endişeniz olmasın. Buradan sesleniyorum; Bay Kemal, Bayan Meral size buradan ekmek çıkmaz, boşuna uğraşmayın" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...