Tgrt Haber
04 Şubat 2019 15:17

Taksim'de şüpheli paket paniği

Taksim Meydanı'na bırakılan şüpheli çanta, polis ekiplerini alarma geçirdi. Bir turiste ait olduğu öğrenilen çantanın içinden kıyafet çıktı.

Taksim'de şüpheli paket paniği
taksim,istanbul,şüpheli paket

Olay, 15.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Meydanı'nda meydana geldi.

Taksim tramvay durağının yanında şüpheli çanta görenler vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, durak çevresine güvenlik şeridi çekti. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı çanta üzerinde inceleme yaptı. 

Yapılan incelemelerin ardından özel kıyafet giyen bomba imha uzmanı çantayı açtı. Açılan çantanın içinden kıyafet çıktı. Olay yerine gelen bir turist, çantanın kendine ait olduğunu ve durakta unuttuğunu söyledi. Bir süre daha çanta üzerinde inceleme yapan ekipler, daha sonra çantayı turiste teslim etti.

Öte yandan polis ekipleri caddede önlem alırken, bazı vatandaşlar da duruma aldırış etmedi. Bazı vatandaşlar o anları film izler gibi izledi. Bazı vatandaşlar ise öz çekim yaparak o anları cep telefonlarına kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...