Tgrt Haber
30 Haziran 2022 09:15 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 09:18

TEM Otoyolunda 2 feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Kocaeli ve Bolu'da TEM Otoyolunda meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaza sebebiyle 2 saat kapalı olan otoyolda uzun kuyruklar oluştu.
bolu,kocaeli,kaza
Kaza sebebiyle 2 saat kapalı olan otoyolda uzun kuyruklar oluştu.

Kocaeli TEM Otoyolu'nda 3 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi takla atan aracın içinde sıkışarak hayatını kaybetti kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Bolu’da ise, TEM Otoyolu’nda 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında sürücüler yaralanırken, bariyerleri parçalayarak hurdaya dönen araçtaki 2 kişi öldü. 

OTO KURTARICI TERS DÖNDÜ

Kocaeli'nin Körfez ilçesi, TEM Otoyolu Ankara istikameti, Yavuz Sultan Selim Mahallesi mevkiinde yol üzerinde arızalanan 06 BKA 350 plakalı bir oto çekici, karayollarına ait 49 AS 838 plakalı çekici tarafından yoldan çekilmeye başlandı.

Sağ şeritte bulunan araçlara o sırada aynı istikamette seyir halinde olan Abdurrahman Ünsal idaresindeki Mitsubishi marka 41 FH 004 plakalı oto kurtarıcı çarptı. Çarpmanın etkisi ile 2 aracın üzerinden takla atan oto kurtarıcı ters döndü.

ARAÇTA SIKIŞARAK ÖLDÜ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazada 2 kişi yaralanarak tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken takla atan kurtarıcının sürücüsü Abdurrahman Ünsal sıkıştığı aracın içinde hayatını kaybetti.

TEM Otoyolunda 2 feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Olayı gören İsmail Şahin, “Şu öndeki oto çekici arıza vermişti. Çekme aracı da onu çekmeye geldi. O esnada da başka bir çekici bunların üstünden zıplayarak ters döndü" dedi.

Kaza sebebiyle 2 saat kapalı olan otoyolda uzun kuyruklar oluştu, tek şeritten yol tekrardan trafiğe açıldı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Saat 01.00 sıralarında TEM Otoyolu Yedigöller Park mevkiinde, İstanbul istikametine seyir halinde olan Yiğit Üzer yönetimindeki 34 ERS 18 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Yusuf Topluca idaresindeki 10 BBL 46 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Topluca’nın kullandığı otomobil bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti.

TEM Otoyolunda 2 feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

2 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, polis, jandarma, itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler yaralanırken Yusuf Topluca yönetiminde araç içerisinde bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi hayatını kaybetti.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi yapılan incelemenin ardından Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...