Tgrt Haber
05 Ekim 2016 14:44

Terör örgütüne İstanbul'da darbe

Terör örgütü DHKP-C'nin suikast eylemlerinde kullanmak üzere Sultangazi Gazi Mahallesi'ndeki bir adrese gizlediği cephaneliği ele geçti. Uzun namlulu silahlar, tabancalar ve el bombasının ele geçtiği operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütüne İstanbul'da darbe
dhkpc, istanbul,

İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C'nin kanlı suikast eylemlerinde kullanmak üzere temin ettiği cephaneliği Sultangazi'de gizlediği bir adrese ilişkin bilgi aldı. Alınan bilgi üzerine çalışma başlatan ekipler teknik ve fiziki takip başlattı.İstihbarat, Terör ve Özel hareket timleri, Gazi Mahallesi'ndeki kuaföre baskın düzenledi. Yapılan aramada, 1 adet kaleşnikof, 1 adet pompalı av tüfeği, 2 adet baretta tabanca, 1 adet sigsauer tabanca, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca, 1 adet el yapımı otomatik silah ve otomatik silah, 1 adet 9 mm çapında tabanca, 8 kutu 7.65mm çapında mermi, 2 kutu 9mm çapında mermi, 1 adet el bombası ve 1 adet fünye,1 adet siyah renkli kar maskesi, 1 adet yürüyüş dergisi ele geçti. Operasyonda silahları gizlediği belirlenen Ramazan Konan gözaltına alındı. Silahlar ve el bombası incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarı'na teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...