Tgrt Haber
15 Mart 2018 11:10

Teröristbaşı Karayılan'dan tarihi Türkiye itirafı

Zeytin Dalı harekâtında Afrin şehir merkezinin kuşatılmasıyla terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticileri kentten kaçtı.

Teröristbaşı Karayılan'dan tarihi Türkiye itirafı
murat karayılan,

Hilalle çevirdiğimiz Afrin'de çember iyice daralıyor. Terör örgütü PKK'nın tüm engellemelerine rağmen kendilerine kalkan olacaklarını düşündükleri siviller ABD'nin yönettiği eli kanlı örgüte isyan etti. Terör örgütü PKK/YPG, Afrin merkezinden sivil kaçışları durduramıyor.

KARAYILAN KENDİ YALANLARINI ÇÖKERTTİ: TSK HALKI BOMBALAYAMAZ

Terör örgütü PKK elebaşı Murat Karayılan, şehir merkezinden sivil çıkışlarını engelleyebilmek için bir mesaj yayınladı. Karayılan mesajında ayrıca çarpıcı bir itirafta bulundu ve PKK'lı terör hesaplarının, "Türkiye Afrin'de sivilleri vuruyor" yalanını kendi ağzıyla çökertti. Halka şehir merkezlerinde olmalı diyen Karayılan gerekçe olarak da "Türk ordusu halkı bombalamaz" diyerek kendi yalanlarını çürütmüş oldu. Elebaşı Karayılan, Afrin'in düşmesini geciktireyim derken, Türkiye'nin sivil hassasiyetini kendi ağzıyla itiraf etmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...