Tgrt Haber
30 Kasım 2021 12:59

THY duyurdu: Uçak seferlerine rüzgar engeli

Son dakika haberi: Türk hava Yolları, (THY) şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul varışlı seferlerinde aksama yaşanıyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

THY duyurdu: Uçak seferlerine rüzgar engeli
THY,lodos

Türk Hava Yolları (THY) şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul varışlı yurtiçi seferlerinin aksadığını açıkladı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, uçuş operasyonlarında yaşanana aksaklıklar nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle uçuş operasyonlarının olumsuz etkilendiğini belirten Üstün, “İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz" dedi.

THY duyurdu: Uçak seferlerine rüzgar engeli

BAGAJ VE BİLET İŞLEMLERİ ASKIYA ALINDI

İstanbul’da etkili olan lodos nedeniyle kentteki hava ulaşımı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bu kapsamda rüzgar limitlerinin artması nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda inişlerde kapasite kısıtlamasına gidildi. Olumsuz hava nedeniyle seferde gecikmeler yaşanırken, Türk Hava Yolları ise İstanbul varışlı seferlerde bagaj ve bilet işlemlerinin şimdilik durdurulduğunu açıkladı. Yine havada tur atan uçakların da başka meydan yönlendirme (divert) seçeneklerinin değerlendiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...