Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 08:43 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 09:07

Tır alevlere teslim oldu: Sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti

Sakarya'da iki tırın çarpışmasıyla, bebek bezi ve ıslak mendil taşıyan tırda yangın çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan tırın sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Tır alevlere teslim oldu: Sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti
Sakarya,Kaza,İstanbul

Sakarya'da Anadolu Otoyolu geçişinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada, İstanbul'a doğru ilerleyen ve bebek bezi ile ıslak mendil taşıdığı öğrenilen tır, aynı güzergahta ilerleyen başka bir tıra arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile tırlardan biri alev aldı. Tırın dorsesinde bulunan ve yola savrulan bebek bezi ile ıslak mendiller de alev alamsıyla yangın kısa sürede büyüdü. Çevredekiler hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Tır alevlere teslim oldu: Sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti

TIR SÜRÜCÜ FEÇİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye gelen itfaiye ekiplerince tırda çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlere teslim olan ve ardından geriye demir yığınları kalan tırın sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Tır alevlere teslim oldu: Sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti

İSTANBUL İSTİKAMETİNDE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Kaza sebebi ile İstanbul istikametinde trafik durma noktasına geldi. Ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangının ardından polis ve jandarma ekipleri uzun araç kuyruklarının oluştuğu bölgede trafiği kontrollü şekilde tek şerit üzerinden sağlıyor. Hayatını kaybeden sürücünün ise cansız bedeninin tırdan çıkartılması bekleniyor. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...