Tgrt Haber
02 Nisan 2014 11:26

Van'da askeri araç kaza yaptı, 13 asker yaralı

Van'da devriye yapan bir askeri araçın kaza yapması sonucunda 13 asker yaralandı.

Van'da askeri araç kaza yaptı, 13 asker yaralı
van, askeri araç, kaza, 13 yaralı,askeri araç kaza yaptı

Van'da devriye yapan bir askeri araçın kaza yapması sonucunda 13 askerimiz yaralandı. Başkale İlçesindeki bu üzücü olayda 1 astsubay 1 uzman çavuş ve 11 askerimiz yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Devriye yapan askeri araç kaçakların kazmış olduğu çukura düştü. Tuzak gibi birşey askerlerin takip etmesini engellemek için yapmış olduğu kazınmış çukara düşen araçta 13 yaralı asker. Van'ın Başkale ilçesinde, devriye görevi yapan askeri aracın kaza yapması sonucu 13 asker yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece ilçeye bağlı Albayrak köyü yakınlarında meydana geldi. Devriye faaliyetleri sürdüren askeri araç, askerlerin takibini önlemek amacıyla kaçakçılar tarafından kazılan çukura düştü. Kazada 1 astsubay, 1 uzman çavuş ve 11 asker yaralandı. Yaralanan askerler, olay yerine gelen ambulans ve köy halkı tarafından Başkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan askerlerden 4'ü Van Askeri Hastanesine sevk edildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...