Tgrt Haber
01 Haziran 2022 20:00 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 20:19

Son dakika! Covid-19 vaka tablosu artık haftalık olarak yayınlanacak

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak, yine http://covid19.saglik.gov.tr adresi üzerinden yayınlanacak” dedi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Covid-19 vaka tablosu artık haftalık olarak yayınlanacak
fahrettin koca,koronavirüs

Koronavirüs vaka sayılarının 3 gün üst üste binin altında kalmasının ardından toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı. Vaka sayılarındaki düşüş koronavirüs tablosunu da etkiledi. Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19 vaka tablosunun artık günlük değil haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Kovid-19 tablosu, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yine http://covid19.saglik.gov.tr adresi üzerinden yayınlanacak" bilgisini paylaştı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1532040556725116928

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fahri bey 2 Haziran 2022 02:59

Şunu belirtmek isterim türkiyede korana yoktu bu korana yalanına inanlar aşı yapdı aşının uan etkileri cıkıyor kan pıtlılaşması beyin kalp hastalığı akciğer yetmezliği bunun sorumlluğunu kim alacak korana aşısı olmayan ben olmadım şimdi diğerleriyle aynı olmadıkmı bu aşı yalanına kanmayın

Sonraki Haber Yükleniyor...