Tgrt Haber
13 Ekim 2022 11:56 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 12:13

Oğuzhan Koç yeni imajıyla olay olmuştu: Bıyığının sırrı çözüldü!

Oyuncu Demet Özdemir’le evliliğinden sonra gündemde daha etkin bir rol oynayan şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da bir konser vermiş ve yeni imajıyla hayranlarını ikiye bölmüştü. Koç’un neden bıyık bıraktığı merak konusu olurken konuyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Oğuzhan Koç yeni imajıyla olay olmuştu: Bıyığının sırrı çözüldü!
magazin,,demet özdemir

Diyarbakır’da verdiği konsere yeni imajıyla çıkarak hayranlarını şaşırtan şarkıcı Oğuzhan Koç, müzik efsanesi Queen grubunun solisti dünyaca ünlü yıldız Freddie Mercury’e benzetilmişti. Koç’un bıyık bırakma nedeninin imaj değişikliğine gitmek değil yeni bir projede yer alması olduğu öğrenildi.

YENİ SİNEMA FİLMİNDEKİ ROLÜ İÇİN

Yeni imajıyla sosyal medyada gündem olan ve birçok hayranı tarafından beğenilmeyen Oğuzhan Koç ‘un bıyığının bir imaj çalışması olmadığı ve dijital platform için çektiği yeni sinema filmindeki karakter nedeniyle bıraktığı ortaya çıktı. Oğuzhan Koç ‘un sinema filminde canlandırdığı karakter sosyal medyada merak konusu oldu. 

Oğuzhan Koç yeni imajıyla olay olmuştu: Bıyığının sırrı çözüldü!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...