Tgrt Haber
22 May 2022 13:56 - Güncelleme : 22 May 2022 14:26

Bodrum'daki fiyatlar İngiliz manken Kat Moss'u da çıldırttı

Her yıl tatil için Bodrum’u tercih eden İngiliz manken Kate Moss, bu yılki fiyatlar karşısında isyan etti. Plaj, lahmacun ve diğer yemeklerin fiyatları karşısında şoke olan Moss, ucuz restoran için yardımcısına araştırma yaptırttı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Bodrum'daki fiyatlar İngiliz manken Kat Moss'u da çıldırttı
Bodrum,Lahmacun,Fiyat,Muğla

Her yıl olduğu gibi Bodrum’daki fiyatlar yine Türkiye’nin gündemine oturdu. Fahiş fiyatlara yer turistler isyan ederken Bodrum’a gelen yabancı turistler de şaşkınlığını gizleyemedi. Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü İngiliz top model Kate Moss, Bodrum’da Türkbükü'ndeki bir detoks merkezinde kampa girdi.

ÜCRETLER ŞOKE ETTİ

İlçedeki restoranlarda fiyatları gören Moss da şaşkınlığını gizleyemedi.  Fiyatları kaldığı otelde arkadaşlarıyla da paylaşan Moss, hemen ilçedeki diğer mekanlar için araştırmalara başladı. Ünlü model, yardımcısına akşam gideceği mekanların menü fiyatlarını çıkarttı.

LAHMACUN-AYRAN 300 TL

Yüksek fiyatlara herkesin isyan ettiği Bodrum'daki lüks beachlerde lahmacun fiyatları 200 TL’ye dayandı. Yanında içecek bir şey de içmek isterseniz bu fiyat 300 TL’yi aşabiliyor.

İşte şimdiden gündem olan Bodrum'un 2022 yaz sezonu fiyatları:

  • Lahmacun: 200 TL
    Lahmacun- ayran: 300 TL
    Vejetaryen lahmacun 175 TL
    Beach giriş ücreti: 1500 TL
    Aylık beach kiralama: 45 bin TL
    Alkollü kokteyl fiyatı: 400 TL'den başlıyor
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...