Tgrt Haber
27 Mart 2018 19:34

Cem Yılmaz'dan 'Kayhan' itirafı

Gişe çekişmesi yaşayan Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'ın filmleri Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Cem Yılmaz, en son "Kayhan" filmiyle gişede Recep İvedik başarısını yakalayamayan Şahan Gökbakar'ın yeni filmini izlemediğini söyledi.

Cem Yılmaz'dan 'Kayhan' itirafı
cem yılmaz,

Türkiye'de milyonlarca izleyiciyi beyaz perdeye çekmeyi başaran iki isim Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar filmleriyle adlarından söz ettirdikleri kadar rekabetleriyle de gündeme geliyor.

Recep İvedik serisiyle, Türkiye'de rekor üstüne rekor kıran Şahan Gökbakar ve komedyen Cem Yılmaz birbirlerine filmleri hakkında ara ara göndermelerde bulunuyor.

Dün, gazeteciler tarafından görüntülenen Ce Yılmaz, 4 milyon 940 bin kişi tarafından izlenen ‘Arif V 216’nın gişesinden memnun olduğunu belirtti. Yılmaz, Şahan Gökbakar’ın filmi ‘Kayhan’ı izlemediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...