Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 09:30 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 09:46

Demet Akalın’ın kafasına şampanya döktüğü kişi konuştu: Onur duydum

Ünlü sanatçı Demet Akalın konser verdiği sahnede garson olduğu iddia edilen kişinin kafasına şampanya döktü. Söz konusu videonun başaktörü olan Murat Yaşar Demet Akalın’ı savunarak “Onur duydum” dedi. Yaşar'ın ayrıca garson değil işletme müdürü olduğu ortaya çıktı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Demet Akalın’ın kafasına şampanya döktüğü kişi konuştu: Onur duydum
Demet akalın,garson,şampanya

Bodrum’da konser veren Demet Akalın içtiği şarabı elma suyuna benzettikten sonra garson olduğu iddia edilen kişinin başından döktü. Demet Akalın’ın bu hareketi sosyal medyada büyük tepki çekti. Tepkiler sonrası açıklama yapan Demet Akalın, "O gecede personel şefinin kendisi ‘dök dök’ diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı?” ifadelerini kullandı.

ONUR VE GURUR DUYDUM

Açıklamasının ardından sosyal medya kullanıcıları Akalın’a daha çok sert tepki gösterdi. Kullanıcılar garson olduklarını düşündükleri kişiyi koruyan açıklamalarda bulunurken olayın baş aktörü isim sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

GARSON DEĞİL İŞLETME MÜDÜRÜ

Başından aşağı şampanya dökülen kişinin garson değil, işletme müdürü Murat Yaşar olduğu ortaya çıktı. Murat Yaşar da, Demet Akalın’ı savundu.

AKALIN’I SAVUNDU: AŞAĞILIK BİR DURUM YOK

Demet Akalın'la çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan garson, durumdan memnun olduğunu dile getirdi:

Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp bircok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır.

Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır.

Demet Akalın’ın kafasına şampanya döktüğü kişi konuştu: Onur duydum

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...