Tgrt Haber
27 Mart 2014 22:50

Engin Altan Düzyatan 'damat' oluyor

Önceki akşam nişanlısı Neslişah Alkoçlar ile Asmalımescit'te eğlenen oyuncu; baba Ender Alkoçlar'la samimi bir sohbetteydi.

Engin Altan Düzyatan 'damat' oluyor
engin altan düzyatan, nişanlısı, damat,

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, magazin dünyasından sonra sosyete alemine de resmen adım attı. Geçtiğimiz akşam Neslişah Alkoçlar'a evindeki partide ikinci kez evlilik teklifi eden Düzyatan, aile arasındaki bir törenle de sosyetik güzelle nişanlandı. Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, önceki gece de Asmalımescit'teki bir mekanda eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü çifte, Neslişah Alkoçlar'ın turizmci babası Ender Alkoçlar da eşlik etti. Mekanda müstakbel kayınpederiyle son derece samimi bir sohbet içerisinde olan Engin Altan Düzyatan, bir kez daha Alkoçlar Ailesi'ne girdiğini kanıtladı. Ünlü oyuncu, mekandan da sosyetik nişanlısı ve Ender Alkoçlar'la aynı araca binerek ayrıldı. Baba Ender Alkoçlar, aracın ön koltuğuna otururken; Alkoçlar ile Düzyatan otomobilin arka koltuğunda yan yana oturdu. Mekandan el ele ayrılan Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan; araçlarına kadar sokak çalgıcıları eşliğinde yürüdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...