Tgrt Haber
03 Kasım 2021 15:29

Fiyatları nedeniyle tepki çeken Nusret Gökçe'nin çalışanı konuştu

İngiltere'deki restoranın fiyatlarının oldukça yüksek olduğu için eleştirilen Nusret Gökçe, yeniden İngiliz basınının manşetlerinde yer aldı. Bu kez Nusret'in çalışanı konuştu.

Fiyatları nedeniyle tepki çeken Nusret Gökçe'nin çalışanı konuştu
ingiltere,nusret gökçe,londra,restoran

İngiltere'nin başkenti Londra'da açtığı restoranın fiyatları nedeniyle tepki gören Nusret Gökçe, yeniden İngiliz basınında yer aldı. The Sun, Nusret'in restoranındaki ürünlerin fiyatına ilişkin bir haber yaptı. Habere eşlik eden ise bu kez Nusret'in bir çalışanı oldu. Sosyete kasabı Nusret'in yanında garson olarak çalışan Emir Salur, yaklaşık bir senedir restoranda çalışmasına rağmen Nusret ile tanışamadığını söyledi. 

Garson Salur, ''Onu henüz görmedim ama birçok meslektaşım Nusret ile tanıştı. Onu tanıyan, yıllardır orada çalışan insanlar var. Yakında onunla tanışmayı istiyorum" dedi.

Fiyatları nedeniyle tepki çeken Nusret Gökçe'nin çalışanı konuştu

Salur, restoranın sürekli çok kalabalık olduğunu, müşterilerin ise sürekli olarak Nusret'in nerede olduğunu sosyal medyadan takip ettiğini, orada olup olmadığını bildiklerini söyledi. Restoranın Nusret Gökçe'nin hayranlarının uğrak mekanı olduğunu söyleyen Salur,  “Fotoğraf çekmeye gelen çok insan var. Günümüz dünyasında her şey isimler ve markalar haline geldi, Nusret gerçekten çok güçlü bir marka oluşturdu'' dedi.

 

Fiyatları nedeniyle tepki çeken Nusret Gökçe'nin çalışanı konuştu

MÜŞTERİLER FİYATLARDAN RAHATSIZ DEĞİL

Restorandaki fiyatlar ile ilgili de konuşan Emir Salur, restoranın fiyatlarının diğer restoranlarla aynı seviyede olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Müşterilerin fiyattan şikayet ettiğini görmedim veya duymadı Sosyal medyadan Nusr-Et'in pahalı olduğuna dair çok yorum görüyorum ama bence Nusret çok iyi bilindiği için fiyat tartışmalarını gündeme taşımaya çalışıyorlar. Fransız yemekleri sunan veya diğer lüks restoranlara giderseniz fiyatlar aşağı yukarı aynı olacaktır.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...