Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 09:29 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 09:46

Kara Melek Sanem Çelik, Beyaz Melek’e döndü! Yeni imajı hayranlarını şaşırttı

Son projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ceylan rolünden sonra uzun zamandır ortalarda görünmeyen Sanem Çelik, marjinal bir imajla ortaya çıktı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kara Melek Sanem Çelik, Beyaz Melek’e döndü! Yeni imajı hayranlarını şaşırttı
sanem çelik,eşkiya dünya,yoga,meditasyon

İlk olarak Kara Melek isimli 90’lı yıllarda yayınlanan bir diziyle tanınan Sanem Çelik, yıllar içinde farklı yapımlarda rol aldı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başarılı bir rol sergileyen oyuncu bir süredir gözlerden uzaktaydı. Geçtiğimiz günlerde Ege’de objektif karşısına geçen Çelik, yeni imajıyla ortaya çıktı.

Kara Melek Sanem Çelik, Beyaz Melek’e döndü! Yeni imajı hayranlarını şaşırttı

"YOGA, MEDİTASYON, SAĞLIKLI BESLENMEYE BORÇLUYUM"

Bir süredir gözlerden uzak olan oyuncu, kısacık kestirdiği beyaz saçlarıyla objektiflere poz verdi. Bazı hayranlarından Sanem Çelik’e “Kara Melek, Beyaz Melek’e dönmüş” yorumu geldi. Çelik, saçlarını, gerçek rengini görmek istediği için boyatmadığını belirtti. Son dönemlerde şifalı otlarla ilgilendiğini söyleyen ünlü sanatçı, güzelliğini yoga, meditasyon ve sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...