Tgrt Haber
15 Aralık 2021 13:06

Kim Milyoner Olmak İster'in perde arkası: Soruları kim hazırlıyor?

Ekranların sevilerek izlenen bilgi yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ ile ilgili merak edilen soru cevap buldu. Yarışmanın sorularının kozmik oda ciddiyetiyle hazırlandığı ve soruları hazırlayan kişilerin birbirlerini tanınmamaları için kod sistemi kullanıldığı ortaya çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster'in perde arkası: Soruları kim hazırlıyor?
kim milyoner olmak ister,yarışma

Kim Milyoner Olmak İster? isimli bilgi yarışması ile ilgili izleyicilerin merak ettiği ‘soruları kim hazırlıyor’ sorusu cevap buldu.  Birbirinden ilginç soruların yer aldığı yarışmanın bazı soruları sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

SORULAR KOD SİSTEMİ İLE HAZIRLANIYOR

Soruları yayına hazır hale getiren ekibin kim olduğu sır gibi saklanırken kişilerin kimliği de büyük bir dikkatle gizliyor. Soruları üreten ekipteki kişilerin birbirlerini tanımaması için kod sistemi kullandığı ortaya çıktı. Birbirlerinin yüzlerini ve isimlerini görmeden soruları kod sitemiyle hazırlayan editörler, soruları yayına hazır hale getiriyorlar. Adeta bir kozmik oda ciddiyetiyle korunan yarışmanın soruları birbirlerinin yüzlerini görmeyen ve isimlerini bilmeyen editörler tarafından kod sistemiyle yayına hazır hale getiriliyor.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...