Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 08:52 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 09:26

Sahneyi terk eden Oğuzhan Koç’a hayranlarından büyük tepki

Sincan Belediyesi’nin düzenlediği Oğuzhan Koç konserinde sanatçının yağan yağmur nedeniyle konserin yarısında sahneyi terk etmesi hayranları tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
oğuzhan koç,oğuzhan koç konseri

Ankara’nın Sincan ilçesinde, belediyenin düzenlediği etkinlik konser veren Oğuzhan Koç, yağmurun başlamasıyla seyircilere yağmurun durumunu sordu. İzleyiciler konserin devam etmesini istedi ancak yağışın hızlanması sebebiyle Oğuzhan Koç konsere ara vereceğini ve daha sonra gelerek şarkı söylemeye devam edeceğini belirtti ancak seyirciler tepkisiz kalmadı.

Sahneyi terk eden Oğuzhan Koç’a hayranlarından büyük tepki

 “OĞUZHAN KOÇ SAHNEYE”

Yağışın şiddetini arttırmasından dolayı konserine ara veren sanatçı, yerine başka bir sanatçıyı bırakarak geri dönüp şarkılarına devam edeceğini söyledi ancak daha sonra sunucu sahneye gelerek konserin bittiğini söyledi. Bu duruma sinirlenen Oğuzhan koç hayranları “Oğuzhan koç sahneye” diye bağırmaya başladı ancak müzisyenlerin de toparlandığını gören Sincanlılar, Oğuzhan Koç’u yuhalamaya başladı ve sanatçının resmen kaçtığını belirttiler.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...