Tgrt Haber
07 Temmuz 2018 04:00

699 Sayılı Son KHK İsim İsim Tam İhraç Listesi TAM LİSTESİ PDF | Emniyet ve TSK İSİM İSİM İHRAÇ LİSTESİ

KHK Emniyet TSK ihraç listesi yayınlandımı? 699 sayılı 2018 KHK son yeni KHK ihraç listesi detayları haberimizde... 2018 son KHK isim isim ihraç listesi yayımlandı. Emniyet ve TSK başta olmak üzere birçok devlet kurumunda ihraçlar meydana geldi. Yüz binlerce kamu görevlisi o günden bu yana Resmi Gazete'yi saniye saniye takip ediyor. Ancak, o KHK henüz yayınlanmadı. Yayımlanan yeni KHK ile ihraç edilen devlet memurları listesi isim isim haberimizde bulunuyor. Başbakan Yıldırım, ''Son OHAL KHK'sı bu gece yayınlanacak, ihraçlar olacak'' açıklamasının ardından 699 sayılı OHAL'in yeni KHK'sı yayımlandı. Başbakan Yıldırım'ın açıklamasının ardından yeni KHK ihraç listesi merak konusu oldu. Bütün kurumlardan ihraç olacağını söyleyen Başbakan Yıldırım, ağırlıklı olarak Emniyet ve TSK'dan ihraçların olacağını ifade etmişti. Peki,Son ve yeni KHK ihraç listesinin PDF dökümü haberimizde yer alıyor. KHK İHRAÇ LİSTESİ YAYINLANDIĞI AN SİTEMİZDE OLACAK. İşte son KHK ihraç listesi ile ilgili aradıklarınız...

699 Sayılı Son KHK İsim İsim Tam İhraç Listesi TAM LİSTESİ PDF | Emniyet ve TSK İSİM İSİM İHRAÇ LİSTESİ
khk,ohal,699 sayılı khk,emniyet ihraç listesi,khk ihraç listesi,tsk ihraç listesi

Emniyet ve TSK isim isim ihraç Listesi Tıkla ... KHK TSK Emniyet ihraç listesi yayınlandımı? 699 sayılı 2018 KHK son yeni KHK ihraç listesi detayları haberimizde... 699 sayılı 2018 Son KHK isim isim ihraç listesi | Emniyet ve TSK isim isim ihraç Listesi Resmî Gazete'de yayımlandı... Yüz binlerce kamu görevlisi o günden bu yana Resmi Gazete'yi saniye saniye takip ediyor. Ancak, o KHK henüz yayınlanmadı. KHK İHRAÇ LİSTESİ YAYINLANDIĞI AN SİTEMİZDE OLACAK.2018 son Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Emniyet ve TSK başta olmak üzere birçok devlet kurumunda ihraçlar oldu. Başbakan Yıldırım'ın ''Son OHAL KHK'sı bu gece yayımlanacak'' açıklamasının ardından gözler yayımlanacak OHAL KHK'sına çevrilmişti. FETÖ ile irtibatlı olduğu tespit edilen binlerce memurun devletle ilişiği kesildi. Yayımlanan KHK ile isim isim ihraç listesi de merak içerisinde sorgulanıyor. 699 sayılı Cumhurbaşkanlığı seçimi kanununda değişiklik yapan KHK, gece geç saatlerde yayımlandı. Bu KHK'nın ardından Emniyet, TSK ve diğer devlet kurumlarından FETÖ ile irtibatlı devlet memurlarının isim isim ihraç listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KHK LİSTESİ İLE BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

699 sayılı 2018 Son KHK isim isim ihraç listesi

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya'da Köşkü muhabirleriyle yaptığı toplantının ardından son OHAL KHK'sının yayımlanacağını ve TSK ve Emniyet başta olmak üzere birçok devlet kurumundan ihraçların olacağını açıklamıştı. Gece geç saatlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi kanununda değişiklik yapan KHK yayımlandı. Emniyet'te FETÖ ile irtibatlı olduğu değerlendirilen binlerce memur, kurumdan ihraç edildi. Yine TSK'dan da binlerce ihraç olacağı ifade edildi. Diğer tüm kurumlarda yapılan ihraç listesi için aşağıda belirttiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

KHK LİSTESİ İLE BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İŞTE SON KHK:

Karar Sayısı: KHK/699

Anayasada yapılan değişikliklere uyum sağlanması amacıyla Cumhurbaşkanı Seçimi Kanununda değişiklik yapılması; 10/5/2018 tarihli ve 7142 sayılı Kanunun verdiği yetkiye dayanılarak, Bakanlar Kurulu'nca 14/6/2018 tarihinde kararlaştınmıştır.

MADDE 1- 19/1/2012 tarihli ve 6271 sayılı Cumhurbaşkanı Seçimi Kanununun 20 nci maddesinin ikinci fikrasına aşağıdaki cümle eklenmiştir.
"Bu tutanak seçilen Cumhurbaşkanına verilmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulur."

MADDE 2-6271 sayılı Kanunun 21 inci maddesi başlığıyla birlikte aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"Andiçme töreni

MADDE 21 - (1) Seçilen Cumhurbaşkanı adına düzenlenen tutanak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı veya Geçici Başkan tarafından verilir ve aynı birleşimde andiçme töreni yapılır. Bu birleşim, birlikte yapılan Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçiminin ardından Meclisin toplandığı ilk günü takip eden üç gün içinde gerçekleştirilir.

(2) Cumhurbaşkanının ikinci oylamada seçilmesi veya sadece Cumhurbaşkanı seçiminin yapılması halinde andiçme töreni, seçim sonucunun kesinleşmesini takip eden üç gün içinde yapılır. Türkiye Büyük Millet Meclisi toplantı halinde değilse derhal toplantıya çağrılır.

(3) Cumhurbaşkanınca atanan Cumhurbaşkanı yardımcılan ve Bakanlar atanmalarını takip eden gün andiçerler."

MADDE 3 - Bu Kanun Hükmünde Kararname yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 - Bu Kanun Hükmünde Kararname hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

Recep Tayyip ERDOGAN CUMHURBAŞKANI

24 Haziran seçimlerinin ardından OHAL bitmeden kapsamlı bir KHK çıkartılacağı açıklandı. Son KHK ile TSK, Emniyet ve diğer devlet kurumlarından 10 bini aşan Fetullahçı Terör Örgütü ihraçlarının olacağı ifade edilmişti.

18 Temmuz'da sona erecek olan OHAL'in son KHK'sı bu gece yayımlandı. Son OHAL KHK'sının bu gece itibarıyla yayınlanacağını duyuran Başbakan Yıldırım, TSK, Emniyet ve diğer devlet kurumlarından ihraçlarının olacağını ifade etmişti.

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişiminin ardından 20 Temmuz 2016'da çıkarılan OHAL, toplamda 7 kez uzatıldı. 18 Temmuz'da sona erecek olan OHAL'in bir kez daha uzatılmayacağı konuşuluyor. 

BAŞBAKAN ''BU GECE YAYIMLANACAK'' DEMİŞTİ

Bu gece 699 sayılı KHK yayımlandı. Terörle mücadele konusunda önemli ihraçların yapıldığı KHK'ları ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım, son KHK'nın bu gece yayımlanacağını duyurmuştu. Başbakan, yeni KHK ile TSK ve Emniyet başta olmak üzere devletin diğer kurumlarından kapsamlı ihraçlar olacağını belirtmişti.

BEDELLİ AÇIKLAMASI

Çankaya Köşkünde başbakanlık muhabirleri ile bir araya gelen Başbakan Yıldırım, bedelli askerlikle ilgili, “O konuyla ilgili verilmiş bir karar yok. Benim düşüncem çok daha radikal, bunun geçici bir düzenleme olmaması gerektiğini düşünüyorum. O konuda bir çalışma yapılıyor. Çalışmalar yapılacak ve bir rapor ortaya çıkacak. O rapora göre biz de hareket edeceğiz. Zaten bizim profesyonel askerliğe geçiş başladı. Terörle mücadeledeki operasyonlara silah altına alınan askerler götürülmüyor. Buradaki esas olan yığılmanın gelecek yıllara artarak devam etmemesini sağlayacak bir çalışma. Sıradan bir bedelli çıkartmak derdimize derman olmayacak. Askere alınmama işi onların kabahati değil. Bizim buna çözüm üretmek gibi bir sorumluluğumuz var. Meclis açıldığında bu konu ele alınacak. Meclis tatilinden sonraki dönemde ele alınacak konulardan bir tanesi” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...