Tgrt Haber
08 May 2014 12:07

Acun Ilıcalı'nın yeni programı belli oldu

Acun Ilıcalı, kendi kanalında yeni programlar yapmak için kolları sıvadı. Ünlü televizyon patronu Acun Ilıcalı, yeni planlarını anlattı.

Acun Ilıcalı'nın yeni programı belli oldu
acun ılıcalı, acun ılıcalı tv8, magazin, magazin haberleri, yeni program

Acun Ilıcalı neden televizyon kanalı aldığını şu sözlerle açıkladı; 'Adını vermiyorum, bir kanala gittim... Tuttuğu hiçbir işi yok. Benim projemi dinleyen arkadaş, hiçbir başarısı yok; 'hayır' dedi. Yaptığı her iş tutmuş adam, hiçbir işi tutmamış adamı ikna etmeye çalışıyor."
SERT HAYVAN BELGESELLERİ YAYINLAYACAK
RTÜK ceza belgesellerine pek benzemeyen, 'sert' havyan belgeselleri yayınlanacağını ilan etti Acun. Bizim yerli kanallarda 'Samanyolu belgeselleri' olarak da bilinir. TV8 çok izlenen zaman dilimlerine bu tür yapımlardan koyacak. Televizyonda bir kural vardır benim uydurduğum: Öyle bir paket yaparsın ki programa, izleyici ilk kez izliyormuş hissine kapılır. TV8 bu sunum işini başarıyla yaparsa neden prime-time'da 'belgesel' izlenmesin?

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...