Tgrt Haber
03 Ağustos 2019 15:24

Aslantepe'de Galatasaray rüzgarı

Sarı kırmızılılar sezon öncesi bir hazırlık maçına daha çıktı. Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Türk Telekom Stadyumu'nda ağırladığı Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti.

Aslantepe'de Galatasaray rüzgarı
galatasaray,panathinaikos,hazırlık maçı,galatasaray panathinaikos maçı canlı izle,galatasaray panathinaikos maçı hangi kanalda,galatasaray panathinaikos maçı spor samrt,spor smart izle,gs maç izle

Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti.

Maça Okan Kocuk, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, Seri, Belhanda, Jimmy Durmaz, Babel ve Adem Büyük 11'i ile çıkan Galatasaray, golü de çabuk buldu. Henüz 10. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında önünde kalan topa sert bir vuruş çıkaran Adem Büyük, takımını 1-0 öne geçirdi. 

İlk yarıyı bu skorla önde kapatan sarı kırmızılılar ikinci yarıda da hız kesmedi. Mariano'nun ortasında kafayı vuran Ryan Donk, 62. dakikada farkı ikiye çıkardı. Maçın skorunu belirleyen gol ise 90+2. dakikada Christian Konan'dan geldi: 2-1.

Öte yandan ikinci yarıda Emre Mor, Atalay Babacan, Mitroglou, Yunus Akgün, Erencan Yardımcı, Ömer Bayram, Linnes ve Selçuk İnan da forma şansı buldu

Galatasaray, sıradaki hazırlık maçında 11 Ağustos Pazar günü Fiorentina ile karşılaşacak.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...