Tgrt Haber
03 Temmuz 2023 08:58 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 11:09

Ben Bu Cihana Sığmazam'da ayrılık! Başrol oyuncusu zirvedeyken diziye veda etti

Başrolünde Pelin Akil, Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Be Bu Cihana Sığmazam dizisi 35. bölümüyle sezon finali yaptı. Sezon finali çekiminin sonunda başrol oyuncusu Pelin Akil, ekibe veda etti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ayrılık! Başrol oyuncusu zirvedeyken diziye veda etti
Oktay Kaynarca,Pelin Akil

ATV ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi her salı, saat 20:00'de ekranda yer aldı. Dizi sezon finali girer girmez ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Ben Bu Cihana Sığmazam Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, henüz yeni sezon duyurusu yapılmayan dizide Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un oynadığı Melike, kadrodan ayrılıyor. Dizinin başrol oyuncusu Pelin Akil de ayrılık kararı aldı. 

PELİN AKİL, BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'DAN AYRILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin kadrosundan Pelin Uluksar'ın ardından Pelin Akil de ayrıldı. Pelin Akil‘in bir süredir “Firuze” rolüyle başrol oynadığı Güzel Adamlar Medya imzalı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu. Güzel oyuncu yeni sezon öncesi ekibe veda etti. Pelin Akil, tatil dönüşü yeni projeleri değerlendirmeye başlayacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'IN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Cezayir ve Dumrul karşı karşıya kalır ve birbirlerine silahlarını doğrultur. Dumrul’un Cezayir’i vurmak için elinde fırsat olmasına rağmen Cezayir’i vurmaz. Cezayir, Dumrul’a kendisini neden vurmadığını sorunca aldığı cevap Cezayir’i daha çok öfkelendirir. Cezayir, Dumrul ve Tatavlalı’dan kurtulmak için plan yaparken Dumrul da Tatavlalı’ya teklifte bulunur. Eğer Tatavlalı, Dumrul’dan aldığı görevi yerine getirirse hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşacaktır. Firuze manevi babası olan Dumrul’la ilgili büyük hayal kırıklığı yaşar. Yaşadığı stres Firuze’ye fazla gelmeye başlar. Firuze, çocuklarının hayatının da tehlikede olduğunu hesaba katarak herkes için iyi olacağını düşündüğü bir karar alır. Firuze’nin bu kararına sürpriz biri de eşlik eder. Leyla yıllardır kurduğu hayalini Cezayir’e söyler. Cezayir, geçen tüm zor zamanlara rağmen yanında duran Leyla’nın hayalini gerçekleştirmeye karar verir. Dumrul, Cezayir’i neden öldürmez? Tatavlalı, Dumrul’dan aldığı görevi yerine getirebilecek mi? Cezayir’in Tatavlalı ve Dumrul’a karşı planı işleyecek mi? Firuze’nin aldığı karar nedir? Leyla’nın hayali gerçek olacak mı? 

Ben Bu Cihana Sığmazam'da ayrılık! Başrol oyuncusu zirvedeyken diziye veda etti

PELİN AKİL KİMDİR?

17 Nisan 1986 doğumlu Pelin Akil, Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum Sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. Oyuncu asıl çıkışını Arka Sıradakiler dizisinde oynadığı Zehra karakteriyle yaptı. Akil, anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak asıllıdır. Arka Sıradakiler dizisinde oynarken tanıştığı oyuncu Anıl Altan ile 2016 yılından beri evli olup ikiz kız çocuğu sahibidir. Pelin Akil; Kurt Kanunu, Arka Sırdakiler, Kızıl Elma, İnadına Yaşamak, Çember gibi dizilerde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...