Tgrt Haber
26 Ocak 2022 16:18

Çok Güzel Hareketler fragmanında sevenlerini üzen haber: Kesinleşen tek konu

Türkiye’de en çok sevilen eğlence programlarında biri olan Çok Güzel Hareketler 2’den flaş bir karar geldi. Yeni bölüm için yayımlanan tanıtımda “final” ifadesi kullanıldı.

Çok Güzel Hareketler fragmanında sevenlerini üzen haber: Kesinleşen tek konu
Çok Güzel Hareketler,,Yılmaz Erdoğan,,Dizi,,Program,

Türkiye’de en çok sevilen eğlence programlarından biri olan, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği ve sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2’den hayranlarını üzer haber geldi. Yayınlandığı televizyon kanalında alınan karar ile birlikte son kez ekrana geleceği açıklandı.

Programın resmi sayfasından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Haftaya Kanal D'de son kez buluşuyoruz. Çok yakında yeniden görüşmek üzere"

“ŞİMDİLİK KESİNLEŞEN TEK KONU”

Sevilen eğlence programının 31 Ocak 2022 Pazartesi günü ekranda olacak bölümünün tanıtımında final ifadeleri yer aldı. Ancak ÇGH’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada “Haftaya Kanal D ekranlarında son kez buluşuyoruz, çok yakında yeniden görüşmek üzere” ifadeleri kullanıldı.

Bu da ÇGH’nin yayın hayatına başka bir platformda devam edeceği şeklinde yorumlandı. Ancak 31 Ocak’ta ekranda olacak yeni bölümün Kanal D’deki son bölüm olacağı şimdilik kesinleşen tek konu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...