Tgrt Haber
10 Nisan 2022 11:40 - Güncelleme : 10 Nisan 2022 11:52

Gönül Dağı dizisinde bu sahne övgüleri topladı! Sosyal medya yıkıldı

TRT 1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı dizisinde KADEM'in Küfürsüz Hayat Mümkün kampanyası yer aldı. Ders niteliğindeki sahneler, sosyal medyada övgüler topladı.

Gönül Dağı dizisinde KADEM'in Küfürsüz Hayat Mümkün kampanyasına yer verildi.
Gönül Dağı dizisinde KADEM'in Küfürsüz Hayat Mümkün kampanyasına yer verildi.

Yayımlanmaya başladığı ilk günden beri reytinglerde TRT 1 ekranlarının yüzünü güldüren Gönül Dağı dizisi, yayımlandığı her hafta sosyal medyada konuşulmayı da başarıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz akşam yeniden izleyiciyle buşulan dizide KADEM öncülüğünde iki yıldır süren Küfürsüz Hayat Mümkün kampanyasına destek verildi.

Gönül Dağı dizisinde Ulviye Karaca'nın oynadığı Gülsüm Öğretmen, kasabadaki erkekleri bir araya topladı ve adeta ders niteliğinde öğütler verdi. Sahnede, şu sözlere yer verildi:

"Birbirimize karşı biraz daha saygılı olmamız kafi. Biz bugün bizden sonrakilere örnek teşkil ediyoruz. Gerek elimizle, gerek dilimizle bunu muhafaza edebilmemiz gerekir. Benim sizden ricam kelimelerimiz özenle seçerek güzel cümlelerle birbirimizle konuşmamız. Birlikte başarabiliriz bunu. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.''

Gönül Dağı dizisinde bu sahne övgüleri topladı! Sosyal medya yıkıldı

SOSYAL MEDYADA ÖVGÜLER

Gülsüm Öğretmen'in bu sözleri, sosyal medya platformu Twitter'da da en çok konuşulanlar konulardan biriydi. Binlerce kişi, diziye övgüler yağdırdı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...