Tgrt Haber
26 Ekim 2018 18:20

HADİ 26 EKİM İPUCU SORUSU: Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir? 26 Ekim HADİ Akşam ipucu Sorusu ve Cevabı

Hadi 26 Ekim İPUCU SORUSU açıklandı. Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir? 26 Ekim HADİ akşam ipucu sorusu ve cevabı haberimizde.Hadi bilgi yarışması bu akşam 20.30'da yarışmacılara 20 bin liralık ödül dağıtacak. Bu akşam ki soru doğa sporuyla ilgili. Bu akşam ki ipucu sorusu: "Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir?" olarak paylaşıldı. Peki 26 Ekim Hadi ipucu sorunun cevabı ne? İşte cevabı...

HADİ 26 EKİM İPUCU SORUSU: Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir? 26 Ekim HADİ Akşam ipucu Sorusu ve Cevabı
hadi,Hadi 26 Ekim ipucusu,Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir,26 Ekim HADİ akşam ipucu sorusu,26 Ekim HADİ akşam ipucu sorusu ve cevabı,hadi 26 ekim

Hadi bu akşam da hız kesmeden devam ediyor...HADİ 26 Ekim İPUCU SORUSU açıklandı. Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir? 26 Ekim HADİ akşam ipucu sorusu ve cevabı haberimizde.Hadi bilgi yarışması bu akşam 20.30'da yarışmacılara 20 bin liralık ödül dağıtacak. Bu akşam ki soru doğa sporuyla ilgili. Bu akşam ki ipucu sorusu: "Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir?" olarak paylaşıldı. Peki 26 Ekim Hadi ipucu sorunun cevabı ne? İşte cevabı...

26 EKİM HADİ İPUCU SORUSU VE CEVABI İÇİN TIKLAYIN

genellikle sabah başlayıp akşam bitirilen günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir biliyor muyuz? Bilenler bilmeyenlere söyleyebilir"

HADİ 26 EKİM İPUCU SORUSU: Günübirlik dağ yürüyüşlerine ne ad verilir? 26 Ekim HADİ Akşam ipucu Sorusu ve Cevabı

Trekking (Doğa Yürüyüşü) Nedir?

Doğada, belirli bir noktadan bir diğer noktaya belirlenen bir zamanda ve yol üzerinden varmak amaçlı yapılan, tempolu sportif yürüyüşlerdir. yürüyüş içerisinde belirlenen güzergah boyunca, bir bitiş noktasına ulaşmak amacı ile hareket edilmektedir. Yolun belirlenmesinde de parkurlar tercih edilebileceği gibi, tamamen yürüyüşün kendi durumuna göre de günlük olarak bir ilerleyiş rotası oluşturulabilmektedir. Elbette birkaç saatlik hiking parkurlarının dışında birkaç hafta hatta ay gibi uzun yürüyüşlerde besin, su, tempo, hava durumu gibi etkenler ayrıca değerlendirilmelidir ki bu daha çok backpacking olarak ifade edilmektedir.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...