Tgrt Haber
07 Ağustos 2023 08:34 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 08:56

MasterChef All Star'da üzen veda! Elenen isim Berker oldu…

Dün akşam MasterChef Türkiye'de yine bir eleme heyecanı yaşandı. Çağatay, Mert, Esra, Tanya, Berker, Eray ve Eda arasında yarışmaya ve hayallerine veda eden isim Berker oldu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
MasterChef All Star'da üzen veda! Elenen isim Berker oldu…
masterchef,berker

MasterChef All Star, dün akşam eleme bölümüyle ekranlara geldi. Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği yarışmada Çağatay, Mert, Esra, Tanya, Berker, Eray ve Eda arasında iki aşamalı eleme gerçekleşti. Yarışmaya veda eden isim Berker oldu.

BERKER HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Yarışmacılar yaratıcılık etabında mürdüm eriği ve yıldız anason ile en lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. İlk etabın sonunda iseEda, Tanya ve Eray lezzetli yemekler yaparak yarışmaya devam etti. İkinci tura kala Çağatay, Esra, Berker ve Mert ise Mehmet Yalçınkaya'nın Kızılcık Tarhanalı Levrek tabağını yaptılar. Kıyasıya mücadelenin ardından MasterChef All Star'da elenen yarışmacı Berker oldu. 

MasterChef All Star'da üzen veda! Elenen isim Berker oldu…

"YARIŞMADA KENDİMİ YALNIZ HİSSETTİM"

Yarışmaya erken veda eden Berker ise "Yarışmada biraz kendimi yalnız hissettim. Çünkü birçoğunu tanımıyordum. Kendimi eksik hissettim bu da benim modumu düşürdü. Modunuz düşükse iyi yemek yapamazsınız bu da böyle bir durum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...