Tgrt Haber
14 Şubat 2017 20:44

Survivor'da eleme sonuçları belli oldu ! 14 Şubat Survivor'dan kim elendi

Bu hafta bir eleme heyecanı daha yaşandı. Peki 14 Şubat Survivor'dan kim elendi? SMS oylarında en düşük oyu alan aday belli oldu. Gönüllüler takımından 5 isim eleme potasındaydı. İşte Survivor'dan elenen isim.

Survivor'da eleme sonuçları belli oldu ! 14 Şubat Survivor'dan kim elendi
survivor,survivor, 14 şubat survivor,survivor 2017, fatih hürkan, serhat akın, eser west, survivor elenme adayları, survivor&tt2;da kim elendi,

Survivor'da bu hafta kim elendi? sorusu yanıt buldu. Dün akşam SMS oylarında en düşük oyu alan aday Survivor'a veda etti. Gönüllüler takımından 5 isim eleme potasındaydı. Erdi, Yiğit, Elif, Gökhan ve Sadin arasında yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre Survivor 2017'de elenen isim Yiğit oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu haftaki iki dokunulmaz oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında kavgalar büyüyor. İlk dokunulmaz oyununun kaybedilmesi sonrası yapılan oylamada Erdi ve Yiğit elenme adayı olan iki isimdi; bireysel dokunulmazlığı alan Tuğçe ise üçüncü isim olarak Sadin'in ismini verdi.

İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi sonrası ise konseyde ismi yazılan kişi Gökhan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eser ise Elif'in ismini potaya soktu.

Eser West itiraf etti: 'Kulislere ben de dahil oldum!'

Beş eleme adayı çıkaran Gönüllüler takımında Eser West, konsey öncesinde kulislere dahil olduğunu ve yazılan isimler konusunda etkin rol oynadığını söyledi.

Eser'i yendi, onun gibi sevindi!

Ödül oyununda Eser West'le karşılaşan Furkan Kızılay, puanı kazandıktan sonra rakibi gibi sevindi.

Volkan ve Gökhan oyuna giderken tartıştı!

Ödül oyunu öncesinde Gönüllüler takımından Gökhan ve Volkan arasında gerginlik yaşandı. Gökhan oyunda oynamak istemediğini söyledi.

Gönüllüler konseyin ardından adada bir araya geldi!

Eleme konseyinde 2 aday çıkaran Gönüllüler daha sonra adada konseyin kritiğini yaptı.

Ödül oyununda inanılmaz ataklar

Ödül oyununda Pınar ve Elif karşı karşıya geldi. İki başarılı yarışmacı mücadele heyecanını doruklara taşıdı. Kıyasıya mücadelenin sürdüğü ödül oyununda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu.

Survivor'da eleme sonuçları belli oldu ! 14 Şubat Survivor'dan kim elendi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...