Tgrt Haber
09 Mart 2017 10:51

Beşiktaş ve Olympiakos maçı GENİŞ ÖZETİ GOLLERİ ve DETAYLARI

Olympiakos Beşiktaş maçı sona erdi. Futbolseverlerin merakla beklediği maç oynandı. Olympiakos-Beşiktaş maçı 1-1 berabere bitti.Beşiktaş ve Olympiakos maçı geniş özeti golleri detayları haberimizde.

Beşiktaş ve Olympiakos maçı GENİŞ ÖZETİ GOLLERİ ve DETAYLARI
Olympiakos,Beşiktaş,Olympiakos Beşiktaş maçı,beşiktaş maçı izle,Olympiakos-Beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman,Beşiktaş Olympiakos maçı trt1 canlı izle,beşiktaş maçı hangi kanalda,uefa avrupa ligi

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos Beşiktaş maçı sona erdi. Futbolseverlerin merakla beklediği maç oynandı. Olympiakos-Beşiktaş maçı 1-1 berabere bitti.Beşiktaş ve Olympiakos maçı geniş özeti golleri detayları haberimizde.

Olympiakos Beşiktaş maçı TRT 1'den 23:05'ten itibaren canlı izlendi. Avrupa Ligi'nde Son 16 karşılaşmaları bu akşam start aldı. Temsilcimiz Siyah Beyazlı takım, önceki turda Osmanlıspor'u eleyen Yunan ekibi Olympiakos'a konuk oldu.. Olimpiyakos, Osmanlıspor'u eleyerek Kara Kartal'ın rakibi olmaya hak kazandı.  Olympiakos-Beşiktaş maçı 1-1 berabere bitti.Beşiktaş ve Olympiakos maçı geniş özeti golleri detayları haberimizde.

Olympiakos:1 - Beşiktaş: 1

MAÇIN GOL DAKİKALARI:
36. dakikada Tosic'in uzaklaştıramadığı topu alan Ansarifard'ın sağdan ortasında, ön direkte Marcelo'nun müdahale edemediği meşin yuvarlağı Cambiasso, kafayla filelere gönderdi: 1-0 

53. dakikada kaleci Leali'nin hatasını iyi değerlendiren Beşiktaş, beraberlik golünü buldu. Kalecinin uzaklaştırmak istediği topu yakalayan Aboubakar, meşin yuvarlağı, ceza yayına kadar taşıdıktan sonra düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 1-1.

Beşiktaş, Olympiakos ile bu akşam yapacağı maç için Yunanistan’a geldi

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak Beşiktaş, Atina’ya tam kadro geldi. Siyah-beyazlı kafileyi Atina Havalimanı’nda az sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Kafile daha sonra kalacakları otele doğru hareket etti.

CANER ERKİN KADRODA

Caner Erkin, Olympiakos ile oynanacak maç için kafileyle birlikte Yunanistan’a geldi. 23 Ekim’de Antalyaspor ile oynanan maçta sakatlanan ve bir süredir tedavisi devam eden siyah-beyazlı futbolcu, Olympiakos maçının kadrosunda yer aldı. Öte yandan UEFA listesinde bulunmayan Ersan Adem Gülüm de kafileyle birlikte Atina’ya geldi.

AHMET ÜRKMEZGİL: "NETİCEYİ LEHİMİZE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Rakibimiz çok güçlü takım, biz de çok güçlüyüz. Galibiyet için geldik. İnşallah centilmence ve güzel bir maç olur. En büyük ümidimiz o. Neticeyi de lehimize çevirmek istiyoruz" dedi.

Olympiakos bunu hep yapıyor

Yunan ekibi Beşiktaş maçlarına teknik direktör sıkıntısıyla çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yunanistan’ın Olympiakos ekibi, yine temsilcimizin karşısına teknik direktör sıkıntısıyla çıkacak. Siyah-beyazlılar, 7 Ağustos 2016 tarihinde Vodafone Arena’da Olympiakos’la hazırlık maçında karşılaşmış ve maçı Tolgay Arslan’ın asistinde Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

Bu mücadeleden 2 gün sonra ise Yunan kulübü, sıkıntılı günler geçiren 41 yaşındaki İspanyol teknik direktör Victor Sanchez’in görevine son verildiğini bildirmişti.

Yunan ekibi Beşiktaş ile oynanacak maç öncesi yine teknik direktör sorunu yaşadı ve bu kez karşılaşma öncesi yollar ayrıldı. Olympiakos, kendi liginde AEK - Panionios ve Paok’a karşı kaybeden teknik direktör Paulo Bento’nun görevine son verdi. Olympiakos’u Beşiktaş’ın karşısına U21 antrenörü Vasilis Vouzas hazırlarken, yarın ki maçta da takımın başında olacak.

"İlk hedefimiz gol yememek"  

Olympiakos Teknik Direktörü Vouzas: "Beşiktaş'ın kilit oyuncularını durdurmayı hedefliyoruz. Bunun ardından rakibin zayıf noktalarından yararlanarak gol atmak istiyoruz"                          

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Olympiakos'un teknik direktörü Vasilis Vouzas, rakipleri karşısında önce gol yememeye çalışacaklarını söyledi.               

Vouzas, maçın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın maçlarda topu kontrolünde tutmaya çalıştığına dikkati çekerek, "Çok yetenekli, iyi oyuncuları var. Yarın ilk hedefimiz gol yememek. Beşiktaş'ın kilit oyuncularını durdurmayı hedefliyoruz. Bunun ardından rakibin zayıf noktalarından yararlanarak gol atmak istiyoruz." diye konuştu.    

Beşiktaş ile yapacakları maçta taraftarın yardımına ihtiyaç duyacaklarını vurgulayan Vouzas, "Onların psikolojisi bizi çok etkileyecek. Yarın olumlu bir atmosfer olacak. Onların yardımıyla olumlu sonuç almayı umuyorum." ifadelerini kullandı.   Yakımındaki bütün oyuncuların önemli olduğunu belirten Vouzas, "Herkes takıma katkıda bulunabilir. En iyi sonuçları almaya çalışıyoruz. Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. O yüzden yarın en iyi sonucu almaya çalışacağız." değerlendirmesini yaptı. Yaptıkları maçlarda ilk dakikalarda gol yediklerini aktaran Vouzas, bunu düzeltmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.                              

Botia: "Birbirimize güveniyoruz"               

Olympiakos'un İspanyol futbolcusu Alberto Botia ise teknik direktör Paul Bento'nun takımdan ayrılmasının ardından ne durumda oldukları yönündeki soruya verdiği cevapta, "Biz birbirimize güveniyoruz. Takımdaki atmosfer çok iyi. Yarın yüzde 100 performansımızı vereceğiz. Çok çabalayacağız. Galip gelmek istiyoruz." şeklinde konuştu.               

Tur için Beşiktaş'ın favori gösterilmesi konusunda görüşlerini aktaran Botia, "Beşiktaş büyük bir takım ancak Olympiakos'tan değil. Her şeye olumlu bakıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Avrupa Ligi'nde finali hedefleyen Beşiktaş, son 16 turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk oluyor. Avrupa'da son 32 turunda İsrail'in Hapoel Beer-Sheva ekibini iki maçta da mağlup ederek adını son 16 turuna yazdıran temsilcimiz Kara Kartal, Olympiakos karşısında rövanş için avantaj arayacak.

Beşiktaş ve Olympiakos maçı GENİŞ ÖZETİ GOLLERİ ve DETAYLARI

Olympiakos ile Beşiktaş arasındaki mücadele, TSİ 23.05'te Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Mario Diks yapacak. Jan Vries'in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Kevin Blom ve Kamphuis Jochem olacak.

58 SEZON SONRA RAKİP OLDULAR

Beşiktaş ile Olympiakos, 58 sezon sonra resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

1958-1959 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda iki ekip rakip olurken, Yunanistan temsilcisinin sahaya çıkmaması sonrası siyah-beyazlı ekip hükmen galip ilan edilmişti.

Her iki ekip, iki kez hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 2015 yılında Atina'daki hazırlık maçında Olympiakos, Beşiktaş'a 2-1 üstünlük sağladı. Beşiktaş ise bu sezon öncesinde Vodafone Arena'da oynanan dostluk mücadelesinde rakibini 1-0 yenmeyi başardı.

Olympiakos, ikinci kez rakibimiz oldu

Olympiakos bu sezon ikinci kez bir Türk takımına rakip olacak. Avrupa Ligi son 32 turunda Osmanlıspor ile eşleşen Yunanistan temsilcisi, sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalmasına rağmen Ankara'daki mücadeleyi 3-0 kazanarak son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Olympiakos'ta kırmızı kart cezalısı Bruno Viana ilk maçta görev alamayacak. Yunan ekibinde Alberto Botia ile Diogo Figueiras ise sarı kart sınırında bulunuyor

Genç takım çalıştırıcısı maça çıkacak

Yunan ekibinde Beşiktaş maçı öncesi Portekizli teknik direktör Paul Bento'nun görevine son verildi. Bento'nun görevine son verilmesinin ardından genç takım antrenörü Vasilis Vouzas'ın karşılaşmada sahaya çıkması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ VE OLYMPİAKOS ARASINDA DOSTLUK RÜZGARLARI

Beşiktaş ve Olympiakos arasında son yıllarda gelişen dostluk Atina'da da devam etti.

Sezon başlarında birbirleri ile hazırlık maçları yapan ve bu maçlarda birirlerine gösterdikleri misafieperverlikler ile dostluklarını pekiştiren iki takımın başkanı dün gece düzenlenen dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Geceye başkan Fikret Orman ve Olympiakos başkanı Evangelos Marinakis'in yanısıra iki takımın yöneticileri ve Türkiye'den Beşiktaş'ın davetlisi olarak gelen kongre üyeleri de katıldı.

OLYMPIAKOS - BEŞİKTAŞ

STAT: Georgios Karaiskakis
HAKEM: Danny Makkelie (Hollanda)
SAAT: 23.05

OLYMPIAKOS: Leali, Figueiras, Botia, Panagiotis, Da La Bella, Fortunis, Martins, Androutsos, Manthatis, Elyounoussi, Ansarifard, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Vasilis Vouzas

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...