Tgrt Haber
21 Mart 2024 21:17 - Güncelleme : 21 Mart 2024 21:19

Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor?

Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini üstlendiği dizi nerede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri'nin çekim yerleri merak konusu oldu. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor?

ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri'nin çekim yerleri merak konusu oldu. Peki, Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini üstlendiği dizi nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde!

YABAN ÇİÇEKLERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yaban Çiçekleri dizisinin çekimleri İstanbul ve Ayvalık'ta gerçekleşmektedir. Dizinin çekim yapılan bu bölgeleri, diziye ayrı bir atmosfer katarak izleyicilere görsel bir şölen sunmayı hedefliyor. Dizi, 25 Mart'ta ilk bölümü ile izleycilerle buluşacak.

Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? - 1. Resim

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCU KADROSU

Yaban Çiçekleri dizisinde başrolleri üstlenen Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın yanı sıra, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Tilbe Saran, Arif Pişkin, Bige Önal gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Bu güçlü kadro, dizinin seyircilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...