Tgrt Haber
10 Kasım 2021 11:25

Cem Küçük’ten çarpıcı iddia: CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük Cumhurbaşkanı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayının kim olacağına ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Küçük, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının kullandığı dil ve yaptığı anlaşmalardan dolayı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu iddia etti.

Cem Küçük’ten çarpıcı iddia: CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu
cem küçük,chp,kemal kılıçdaroğlu,millet ittifakı,seçim

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, “Millet İttifakı'nın adayı” başlıklı bugünkü yazısında çarpıcı tespitlerde bulundu.

Cem Küçük, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının net bir şekilde “Kemal Kılıçdaroğlu” olduğunu yazdı.

Kılıçdaroğlu’nun aday olacağı yönündeki iddiasını ise, ana muhalefet liderinin kullandığı dile ve yaptığı anlaşmalara dayandıran Küçük, şunları yazdı: Millet İttifakı’nın adayı kim olur bilmiyorum; ama CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. En son Kanal İstanbul’la ilgili yaptığı anlaşma ve kullandığı tehdit dili bunu ortaya koyuyor. Adaymış gibi konuşuyor.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında ‘net söylemler’ ve ‘birinci tekil şahıs’ kullanmasına dikkat çeken Küçük, “Aday olmayacak kişi bu kadar net konuşmaz. Kemal Bey hem de birinci tekil şahıs kullanıyor. Son olarak belediye başkalarına kapıyı da komple kapatmış oldu” diye yazdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın önlerinde iki seçenek olduğunu belirten Küçük, “Belediye başkanları ya Kılıçdaroğlu’na uyacak ya da kendileri aday olacak” dedi.

Yazısında, esas merak edilenin İmamoğlu’nun aday olup olmayacağı olduğunu vurgulayan Küçük, “Eğer İmamoğlu ya da Yavaş aday değilse genel başkanlar adaydır” diye yazdı.

Cem Küçük’ün yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...