Tgrt Haber
19 Nisan 2019 12:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl gündemimize odaklanmamız şarttır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl gündemimize odaklanmamız şarttır
erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye’nin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi olduğunu söyledi.

Erdoğan, “Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır.” ifadelerini kullandı.

Dönemin, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliği perçinleme dönemi olduğunu belirten Erdoğan, “Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.” dedi.

Erdoğan, terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken, Türkiye’nin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...