Tgrt Haber
17 Haziran 2022 14:10 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 14:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan il başkanlarına ‘seçim’ talimatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen ‘İl Başkanları Toplantısı’ndaki görüşmelerde ayrıntılar ortaya çıktı. Erdoğan’ın il başkanlarına ‘sahaya inin’ talimatı verdiği öğrenilirken köylerdeki üye sayısındaki başarının büyükşehirlerde de yakalanmasını istediği ifade edildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan il başkanlarına ‘seçim’ talimatı!
erdoğan,il başkanları,seçim

Türkiye’de muhalefetin ‘erken seçim’ çağrıları hükümet kanadından ‘Seçim zamanında yapılacak’ açıklamasına rağmen sürüyor. 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken muhalefette ise aday henüz belli değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan sık sık Kılıçdaroğlu’na ‘aday ol veya adayını açıkla’ çağrısında bulunsa da CHP cephesinden net bir isim açıklanmadı. Kulislerde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun adaylığı istediği ancak 6’lı masada sıcak bakılmadığı yüksek sesle konuşulurken siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı.

PARTİLERDE SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan üst üste toplantılar gerçekleştirerek gerek milletvekili gerek ise il başkanları ile saha çalışmaları hakkında bilgi alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda partisinin il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan’ın il başkanlarına ‘sahaya inin’ talimatı verdiği öğrenilirken her haneye ulaşarak tek tek gönül alınmasını istediği ifade edildi.

“SEÇİM VARMIŞ GİBİ TİTİZ ÇALIŞIN”

Özellikle küskünlere yoğunlaştırılmasını isteyen Erdoğan’ın köylerdeki üye sayılarının iyi durumda olduğunu söylediği, büyükşehirlerde de bu başarının yakalanmasını istediği öğrenildi. Büyükşehirlerin üye sayısını arttırmak için sahada olun talimatı veren Erdoğan, il başkanlarından yarın seçim olacakmış gibi hızlı ve titiz çalışmalarını istedi.

HAFTALIK RAPOR HAZIRLANMASINI TALEP ETTİ

Erdoğan'ın ayrıca her il başkanının haftalık bir rapor hazırlamasını, partiden kaç üyenin ayrıldığı, yerine kaç üye kazandırıldığının raporlanmasını istediği öğrenildi. Bu raporlar üzerinden il başkanlarına performans puanı verileceğini söyleyen Erdoğan’ın ekonomik sıkıntı çeken ailelere özellikle ulaşılması talimatı vererek, illerde ne kadar dar gelirli varsa tek tek ziyaret edilmesini istediği öğrenildi. Erdoğan'ın bu ziyaretlerde önceliğin esnaf ve dar gelirliler olmasını istediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...