Tgrt Haber
04 Ekim 2014 10:11

Erdoğan, 'Bizim için IŞİD neyse PKK da odur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı.

Erdoğan, 'Bizim için IŞİD neyse PKK da odur'
cumhurbaşkanı erdoğan,sultan ahmet,kurban bayramı,konuşma,

Erdoğan, sabah saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak, Sultanahmet Camisi'ne geldi. A kapısından camiye giren ve bayram namazını kılan Erdoğan, vatandaşlarla bayramlaştı. VatandaşlarErdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu ve fotoğrafını çekti.
Sultanahmet Camisi'nde kıldığı bayram namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizim için IŞİD neyse PKK da odur" dedi.
Erdoğan, şunları kaydetti:
"Şu anda sınırlarımız malum adeta tehdit altında bunları görüyoruz. Şu anda Kobani'de olan yarın belki Haseki'de olacak, belki Artvin'de belki daha farklı sınırımıza yakın bölgelerde olacak. Dolayısıyla tüm bu gelişmelere karşı tabii ki Türkiye Cumhuriyeti olarak da bizler tedbirlerimizi azami ölçüde almış bulunuyoruz. Bunlarla ilgili olarak da atılması gereken adımları ulusal ve uluslararası bazda da hazırlıklarımızı yaptık yapıyoruz" dedi.
Erdoğan, "Süleymanşah, vatan topraklarımızdır. Orada şu anda 40 Mehmetçiğimiz var. Onların kılına herhangi bir şeyin gelmesi halinde silahlı kuvvetlerimiz başta olmak üzere orada atacağımız adımlar malumdur, orada herhangi bir şeyde asla tereddüt etmeyiz, edemeyiz" diye konuştu.

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...