Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 08:36 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 09:32

Kemal Kılıçdaroğlu sahaya iniyor! Milletin Sesi mitinginde üçüncü durak Balıkesir 

Meclis’in tatile girmesi sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saha çalışmalarını arttırma kararı aldı. Kurmaylarına ve partililere “Halkın arasında olun” talimatı veren Kılıçdaroğlu'nun “Milletin Sesi” adını verdiği mitingin üçüncüsünü 24 Temmuz’da Balıkesir’de yapacağı öğrenildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Milliyet
Kemal Kılıçdaroğlu sahaya iniyor! Milletin Sesi mitinginde üçüncü durak Balıkesir 
,miting

Türk siyasetinde seçim heyecanı erken başladı. Kulislerde sonbaharda erken seçim ihtimali yüksek sesle dillendirilirken CHP çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. Meclis’in tatile girmesi ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililere “Devamlı halkın arasında olacağız” talimatı veren Kılıçdaroğlu, ilk mitingini 24 Temmuz’da Balıkesir’de yapacak.

MİTİNG 24 TEMMUZ’DA

Kılıçdaroğlu ayrıca 18 Temmuz’dan sonra her Salı günü farklı bir ilde grup toplantısı düzenleyecek. Milletvekilleri de o illerde saha çalışması yapacak.  Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de başlattığı ve İstanbul’da sürdürdüğü Milletin Sesi mitinglerine de 24 Temmuz’da Balıkesir’de devam edeceği öğrenildi. Mitingde yine Kılıçdaroğlu’ndan önce kürsüye farklı kesimlerden yurttaşların çıkartılacağı ve konuşma yapacağı belirtildi.

ZİYARETLER ARTTIRILACAK

Kılıçdaroğlu’nun il ziyaretlerini de sürdüreceği; muhtarlar, kanaat önderleri buluşmaları gibi programlarını sürdüreceği belirtildi. Grup toplantısının yapıldığı ilde saha çalışmalarını tamamlayan vekillerin ise illerine döneceği ve buralarda da seçmenlerle bir arada olacağı kaydedildi. Vekillerin ayrıca nisan döneminde olduğu gibi farklı illere de çıkartmalar yapabileceği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...