Tgrt Haber
13 Aralık 2018 09:10

Kılıçdaroğlu'ndan provokasyon, sendikaları sokağa çağırdı

Fransa'daki 'sarı yelek' protestoları ülke sokaklarını kasıp kavururken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan provokasyon kokan bir açıklama geldi. .

Kılıçdaroğlu'ndan provokasyon, sendikaları sokağa çağırdı
kılıçdaroğlu

Ankara'da 'İnsan Haklarında Eşitlik ve Adalet Çalıştayı'na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'yı ateşe atan 'sarı yelekliler'e özenerek sendikalara 'sokağa çıkın' çağrısı yaptı. 3. Havalimanı inşaatıda terör estirdiği için tutuklanan işçileri savunan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: En çok isyan etmesi gereken kurum sendikalardır. 'Hak aradı' diye, 'çalışma şartlarını düzeltin' diye eğer bu ülkenin işçileri hapise atılıyorsa ve sendikalar bu konuda, özellikle iki büyük sendika sessiz kalıyorsa orada ciddi bir sorunumuz var demektir.Bütün meydanların dolması lazımdı. Şimdi diyecekler ki, 'Kılıçdaroğlu işçileri isyana davet etti'. Eğer hak arama talebinde bulunan bir işçi hapse atılıyorsa ve işçiler meydana çıkmıyorsa o işçiler işçi değildir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...