Tgrt Haber
14 Aralık 2022 09:48 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 10:05

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Yavaş ve İmamoğlu'na 'adaylık' vetosu

Millet İttifakı'nın 'Cumhurbaşkanı adayı' merak edilirken CHP lideri Kemal Kılıçadroğlu'ndan, adaylıkta ismi geçen İmamoğlu ve Yavaş hakkında yeni bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanının adaylığı ile ilgili soruya, "Bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı adaylığı,Kemal Kılıçdaroğlu,Mansur Yavaş,Ekrem İmamoğlu,Meral Akşener,CHP,İYİ Parti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezindeki yıllık değerlendirme toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

'BAYKAL'I CİDDİYE ALMIYORUZ'

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın sosyal medya hesabından Adalet Bakanlığı'na yürüyüş ve Temel Karamollaoğlu'a ilişkin açıklamaları sorulan Kılıçdaroğlu, "Tek sözcük, ciddiye almıyoruz" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Yavaş ve İmamoğlu'na 'adaylık' vetosu

BELEDİYE BAŞKANLARININ ADAYLIK DURUMU

CHP lideri, uzun süredir merak edilen 'Cumhurbaşkanı adaylığı' ile ilgili soruya çok konuşulacak bir cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "İki belediye başkanımız da bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum" diye konuştu.

ADAY KİM OLACAK?

Kritik seçimler öncesi partiler sahaya inerken Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı henüz net değil. Dokuzuncu toplantısını gerçekleştiren 'altılı masa'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun isimleri geçiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...