Tgrt Haber
01 Haziran 2021 17:09

Sağlık Bakanı Koca: Aşı ile salgının etkisini gündemden çıkaracağız

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararla birlikte 1 Haziran'dan itibaren kademeli normalleşme sürecine başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise aşı ile salgının etkisini gündemden çıkaracaklarını belirterek, "Bu güce güvenin." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca: Aşı ile salgının etkisini gündemden çıkaracağız
Fahrettin Koca,Sağlık Bakanı,Koca,Aşılama,50 yaş üzeri aşılama

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararla birlikte 1 Haziran'dan itibaren kademeli normalleşme sürecine başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, haziran ayında aşı çalışmalarının hız kazanacağını vurguladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise aşı ile salgının etkisini gündemden çıkaracaklarını belirterek, "Bu güce güvenin." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 50 yaş üzeri vatandaşların aşı programının bugün itibarıyla başladığını anımsatarak, "Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin." dedi.

Sağlık Bakanı Koca: Aşı ile salgının etkisini gündemden çıkaracağız

50 YAŞ VE ÜZİNDEKİLERE AŞILAMA BAŞLADI

Toplumsal bağışıklamada ikinci aşamanın son basamağında yer alan 50 yaş ve üstündekilerin aşılanmasının ardından üçüncü aşamaya geçilecek. Aşılama takvimine göre, üçüncü aşamanın ilk basamağı 40-49 yaş grubundakilerin aşılanmasıyla başlayacak ve 18-29 yaşlarındakilere aşı hakkının tanımlanmasıyla sürecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...