Tgrt Haber
31 Ocak 2022 10:15

Beşiktaş'a Aaron Boupendza sürprizi! Menajeri Harve Cros yönetime seslendi

Süper Lig'de oynadığı çoğu maçta son gol vuruşlarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın Aaron Boupendza'nın peşinde olduğu öne sürüldü. Gabonlu forvetin menajeri Harve Cros'un Beşiktaş'a oyuncunun hazır olduğunu ilettiği iddia edildi.

Beşiktaş'a Aaron Boupendza sürprizi! Menajeri Harve Cros yönetime seslendi
Beşiktaş,Aaron Boupendza,Michy Batshuayi

Bu sezon ligde istediği konuma gelemeyen Beşiktaş’ta çalışmalar tüm hızıyla sürerken transferde dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Ara transfer döneminde Michy Batshuayi'nin yanına kaliteli bir golcü takviyesi daha yapmak isteyen Beşiktaş için Aaron Boupendza iddiası ortaya atıldı. 25 yaşındaki Gabonlu forvetin menajeri Harve Cros'un Beşiktaş yönetimine oyuncunun gelmeye hazır olduğunu ilettiği ileri sürüldü.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Beşiktaş yönetiminin ise 8 Şubat'ta bitecek olan transfer dönemini nedeniyle birkaç gün daha konuyu düşünme kararı aldığı kaydedildi. Al-Arabi kulübü ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Boupendza'nın kiralanacağı aktarılmıştı. Daha önce Süper Lig'de Hatayspor'da forma giyen forvetin, yeni takımında mutlu olmadığı için ayrılığa sıcak baktığı belirtiliyordu.

BATSHUAYİ AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, siyah-beyazlıların Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Karaveli, 'Batshuayi ile idmanlardan sonra İstanbul'da da gol vuruşu çalışmaları yaptık. Batshuayi, gol sayısını artıracaktır. Bütün gol ile ilgili durumu onun üstüne yüklemek doğru değil. Onu bazen doğru zamanda topla buluşturamadığımız zamanlar oluyor.' dedi.

Beşiktaş'a Aaron Boupendza sürprizi! Menajeri Harve Cros yönetime seslendi

"PJANIC HIZLI DÜŞÜNÜYOR''

Pjanic ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Karaveli, 'Pjanic ile antrenmanda, maçta olmak, Beşiktaş'ta seyretmek keyif verici. Oyunu yavaşlattığına dair yorumlar oluyor. Sahada Pjanic kadar hızlı düşünen çok oyuncu görmedim. Pjanic sahanın tamamını görebilen, en doğru opsiyonu hızlı şekilde bulabilen bir oyuncu. Bazen oyuncular Pjanic'in hızına yetişemiyor. Çok geride kullandığımıza dair sözler var. Oyun kurarken Pjanic varsa kullanırsınız. Her durumda topu alacak, takımı rahatlatacak, doğru opsiyonu bulabilecek oyuncu.' ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...