Tgrt Haber
01 Aralık 2021 17:03

Burak Elmas'tan gizli ses kaydı iddiası: Açıklarsam yer yerinden oynar

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Türk futbolunda tartışmalara yol açacak bir ses kaydı iddiasında bulundu. Elmas, soyunma odası koridorlarında gizli ses kaydı iddiasında bulunup, TFF ile yaptığı görüşme için ise "Açıklarsam yer yerinden oynar" ifadelerini kullandı.

Burak Elmas'tan gizli ses kaydı iddiası: Açıklarsam yer yerinden oynar
GALATASARAY,BURAK ELMAS,ses kaydı

Galatasaray ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında gerilimi tırmandıracak gelişme yaşandı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, federasyonda çözüm istemeyen kişiler olduğunu söyledi. Soyunma odasında ses kaydı olan gözlemciler olduğunu iddia eden Elmas, TFF ile görüşmesi hakkında ise çarpıcı ifadeler kullandı.

SOYUNMA ODASINDA SES KAYDI İDDİASI

Basın mensuplarıyla sohbet eden Burak Elmas, Türkiye Futbol Fedarasyonu'nda (TFF) çözüm istemeyen, kaostan beslenen kişiler olduğunu söyledi. Bu durumun seçime hazırlanan TFF Başkanı Nihat Özdemir'i de zor durumda bıraktığını savunan Elmas, "Bizim TFF'den isteğimiz eşit uygulama. Hakemlerin kararları kulübe ve kişiye karşı aynı olmalı. Soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemciler var. Hakem raporunu değiştiren gözlemciler var. İlk defa kulüp başkanları aynı konularda mutabık. Biz sisteme uymayacağız, sistemi değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

"TFF İLE GÖRÜŞMEMİ AÇIKLARSAM YER YERİNDEN OYNAR"

Olaylı Fenerbahçe derbisinin ertesi günü TFF'yi ziyaret eden Galatasaray Başkanı Burak Elmas, söz konusu toplantıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Elmas, "TFF ile görüşmemi, onların bana söylediklerini, benim onlara söylediklerimi açıklarsam yer yerinden oynar. Ancak bu bir şeyi çözmez belki kısa süreliğine popüler olurum. Çözüm ve sonuç odaklı hareket edilmeli" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...