Tgrt Haber
24 Aralık 2013 15:04

Çebi, 'Kasımpaşa maçı tekrar edilmeli'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi, Kasımpaşa maçının tekrar edilmesi gerektiğini düşündüklerini söyledi.

Çebi, 'Kasımpaşa maçı tekrar edilmeli'
beşiktaş, ikinci başkan ahmet nur çebi, kasımpaşa maçı tekrar edilmeli, maç tekrar edilmeli,

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında kural hatası yapıldığını, bu konuda taraftarlarının kendilerine baskı yaptığını ifade eden Çebi, şunları kaydetti:
" Kasımpaşa maçının tekrar edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bunun yapılmaması durumunda bu maç, şike süreci gibi yıllarca hatırlanır.Kasımpaşa iyi bir takım. Onlar da böyle bir eziklikle yaşamak istemezler. Onlar da burada hata olduğunu kabul ediyorlar ama telaffuz etmiyorlar. Taraftar bu konuda bize çok baskı yapıyor. Dolayısıyla bizden günah gitti. Bundan sonraki gelişmelerden sorumlu olamayız. Taraftar, 'Yönetim kurulu olarak bu işi beceremiyor musunuz?' diye tepki gösteriyor. Bunda da haklılar. Bu işin süratle, taraftarın kızgınlığına ve küskünlüğüne sebep olacak bir ortamdan çıkarılması lazım. Bu da federasyonun elinde. Bizden söylemesi." Kasımpaşa Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada ise Çebi'nin açıklamalarına tepki gösterildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ olarak biz, tribünlere oynayan ve gerçeklikten uzak bu yaklaşımların tarafı hiçbir zaman olmayacağız. 'Eziklik' yıllardır süregelen köhneleşmiş ve popülist futbol idareciliğinin bizzat kendi acizliğinin değişmez gerçeğidir.Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticileri de bu çürümüş zihniyetin gerçek temsilcileri olduğunu her fırsatta spor kamuoyunda net bir şekilde ortaya koymaktadırlar. Sahada oynanan ve bileğinin hakkıyla kazanılan bir galibiyeti gölgelemek isteyen ve maçın tekrarından medet uman Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticilerinin mağduru oynayan, gerçeklikten uzak, artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve ezik tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...