Tgrt Haber
17 May 2014 14:32

Diego transferinde flaş gelişme

Beşiktaş, Diego Ribas defterini kapattı.

Diego transferinde flaş gelişme
beşiktaş, transfer, diego,

Siyah beyazlı kulüp, bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı Diego Ribas'tan babası ve menajeri olan Djair Cunha'nın sürekli yeni taleplerde bulunması nedeniyle transferden kesin olarak vazgeçti.Konu ile ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, "Diego ile babası doğu-batı gibi... Birbirlerinden çok farklılar. Biz Diego ile anlaştık. Beşiktaş'ta oynamak istediğini bize söyledi. Alacağı yıllık ücret ve imza parasını da konuştuk. İlk aşamada babası ile de menajerlik konusunda anlaşmıştık. Ancak her görüşmemizde yeni taleplerle karşımıza geldi. Son görüşmemizde menajerlik ücreti olarak çok uçuk bir rakam isteyince kendisine bu işin olmayacağını söyledik' şeklinde konuştu.
Torunoğulları, "Diego, transfer listemizde bulunan ve prensip anlaşmasına vardığımız bir isimdi. Listemizda Diego dışında da oyuncular var. Taraftarımız rahat olsun. Beşiktaş'a yakışan bir 10 numarayı kadromuza katacağız" diyerek konuşmalarına son verdi.

Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...