Tgrt Haber
08 Ocak 2022 15:55

İstanbul Başakşehir Henry Onyekuru transferi için girişimlere başladı

Tecrübeli kanat oyuncusu Edin Visca’yı Trabzonspor’a gönderen İstanbul Başakşehir FK, boş pozisyonu doldurmak için girişimlere başladı. Başakşehir’in eski bir Galatasaraylı futbolcu Henry Onyekuru için kulübü Olympiakos ile temasa geçtiği aktarıldı.

İstanbul Başakşehir Henry Onyekuru transferi için girişimlere başladı
Emre Belözoğlu,Onyekuru,Visca,Başakşehir

Süper Lig’de 2. yarı heyecanı başlarken, transfer haberleri art arda gelmeye devam ediyor. 12 Ocak tarihinde başlayacak transfer dönemi öncesi açılış maçında Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenen Trabzonspor, Edin Visca transferiyle adından söz ettirmişti.

İstanbul Başakşehir Henry Onyekuru transferi için girişimlere başladı

BAŞAKŞEHİR’DEN ONYEKURU ADIMI

Tecrübeli oyuncusunu bordo-mavili ekibe kaptıran Başakşehir'de transfer çalışmaları hızlı başladı. Futbol Plus'a konuşan A Spor muhabiri Emre Kaplan'ın verdiği bilgiye göre; 2011 yılından bu yana Başakşehir'de top koşturan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun boşluğu eski bir Galatasaraylı ile doldurulacak. Emre Belözoğlu'nun ekibi, Henry Onyekuru için kulübü Olympiakos ile temasa geçerken, 2.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ifade edildi.

4.5 MİLYON EURO’LUK BEDEL

Nijeryalı futbolcu Galatasaray'da oynadığı 2018-2019 sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası sevinci yaşamış ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Daha sonra iki kez ligin ikinci yarılarında Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Onyekuru sezon başında Monaco'dan Olympiakos'a 4.5 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Yunan basınında çıkan haberlerde ise Olympiakos'un Onyekuru için 4.5 milyon Euro talep ettiği gelen bilgiler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...