Tgrt Haber
13 Aralık 2018 13:14

Ersun Yanal Fenerbahçe'de

Fenerbahçe kulübü teknik direktörlük için Ersun Yanal'la bir buçuk yıllığına anlaştığını borsaya bildirdi.

Ersun Yanal Fenerbahçe'de
ersun yanal,fenerbahçe

Cocu'nun sözleşmesini fesheden Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal ile anlaştığını duyuırdu. 56 yaşındaki teknik adam 4 yıl sonra sarı-lacivertli kulübe döndü.

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kulübümüz, Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için 2013-2014 sezonunda da takımımızı çalıştıran ve Fenerbahçemizi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5  yıllığına anlaşma sağlamıştır.

Dün gece resmi imzaların atılması ile Fenerbahçe ailemize katılan Ersun Yanal’a yuvana hoş geldin diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz."

Fenerbahçe yönetimi, Phillip Cocu'nun tazminat sorununu çözdü.

Hollandalı teknik adamın sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak fesheden sarı-lacivertliler tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı

4 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Ersun Yanal, takımı Nisan ayında şampiyonluğa ulaştırarak taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

Daha sonra özel hayatıyla gündeme gelen Yanal, o dönemin başkanı Aziz Yıldırım tarafından kulüpten gönderilmişti.

Bu süreçte birçok teknik adam gelmesine rağmen hiçbirisi Fenerbahçe'yi başarıya ulaştıramadı.

Sarı-lacivertli taraftarların yoğun isteği karşısında tepkisiz kalamayan Başkan Ali Koç, Ersun Yanal'la bir görüşme gerçekleştirdi ve 56 yaşındaki teknik adamla anlaşmaya vardı.

Kanarya tecrübeli teknik adamı resmen duyurdu. Böylece Yanal 4 yıl sonra yeniden sarı-lacivertli takımın başına geçmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...