Tgrt Haber
16 Aralık 2015 16:28

Fenerbahçe kupaya galibiyetle başladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'u 2-1 yendi.

Fenerbahçe kupaya galibiyetle başladı
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası, tuzlaspor,

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'u 2-1 yendi.
"Kazanmak her zaman güzeldir"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Tuzlaspor'u 2-1 yendikleri maçta, futbolseverlere kaliteli bir oyun izletemediklerini ancak kazanmanın güzel olduğunu söyledi. 
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pereira, kupa maçından kazanarak ayrılmalarının önemine değinerek, "Kaliteli bir oyun ortaya koyamadık ama çok zorlu bir zeminde oynadığımızı söyleyebilirim. Bir kupa mücadelesi oynadık ve böyle kupa maçlarında kazanmak her zaman güzeldir" dedi.

Portekizli teknik adam, saha zeminiyle ilgili, "Top çok fazla sekiyordu. Bu nedenle istediğimiz görüntüyü ortaya koyamadık. İkinci yarıda rüzgarla karşı karşıya kaldık" diye konuştu. 

Pereira, özellikle genç oyuncuların isteğinden ve performansından çok memnunum kaldığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Bizim için en olumlu nokta genç oyuncularımızın sahada kişilikli ve kaliteli bir performans göstermelerini görmekti. Aynı zamanda gollerimiz de genç oyuncularımızdan geldi. Eğer gereklilik olursa ligde de onlara şans vermek isterim. Bir diğer olumlu nokta da bu sahada aldığımız sonuçtu. Bu stattan kazanarak ayrılıyoruz."

Tribünler doldu

İki takım arasındaki mücadele, dolu tribünler önünde oynandı. 

Taraftarlar, Tuzla Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takip etmek için saatler öncesinde tribündeki yerlerini aldı. Tribünlerde yer kalmayınca, çok sayıda taraftarın da stat dışında kaldığı görüldü. 

Bu arada, iki takım futbolcuları, karşılaşma öncesi tribünleri birlikte selamladı.

Öte yandan, karşılaşma öncesi sarı-lacivertli takımın teknik heyeti ve futbolcuların, suni çim zemini incelemesi dikkati çekti.

Sahaya dışarıdan taş atıldı

Karşılaşmanın ilk dakikalarında stat dışından sahaya taşlar atıldı. 

Fenerbahçe kalesi tarafından gelen ilk taş herhangi bir oyuncuya isabet etmedi. Atılan bir taş ise 8. dakikada Tuzlasporlu futbolcu Haluk Türkeri'nin başına geldi. Başından yaralanan Haluk, tedavinin ardından karşılaşmaya devam etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...